Acne

Shopping

New in from Acne

Här om veckan när jag var ledig en dag så åkte jag och min syster in till stan för en fika. Vi gick spontant förbi Acne Archive, och jag blev genast sugen på att köpa skor.. Lyckades fynda dessa underbaringar som inte ens stod framme i butiken, i min storlek! Det var enda exemplaret dessutom, så det var helt enkelt meningen att de skulle bli mina. Är så nöjd med mitt köp. Hoppas jag får tillfälle att använda dessa snart..

Gillar

Bud, resor och dagens planer

Daily

Gårdagens bud som stod utanför dörren. Tack Vichy ❥

--

God morgon onsdag! Idag har jag en liten sovmorgon då jag börjar vid klockan 11. Riktigt skönt, så tänkte därför passa på att äta frukost tillsammans med min syster, ta en lång dusch och inte stressa helt enkelt. Efter jobbet ikväll ska jag förbi Angelica och bättra på min bränna så att jag känner mig redo inför en helg i Helsingfors! Så skönt att jag har hittat min favorit att spraya mig hos.

Annars då? Bokade faktiskt en till resa igår som ni ska få höra mer om senare. Helt plötsligt fick jag ganska många sommarplaner än tidigare. Känns riktigt roligt! Ser verkligen fram emot min semester nu. Kommer bli så skönt att komma bort lite. Nu tänkte jag prova på produkterna som jag fick hem från Vichy!

Gillar