Adviral goes Coachella

Daily

Direkt när jag kom hem i fredags åkte jag vidare till Advirals kontor då jag blev medbjuden av Gisela att följa med. Vi var ett gäng bloggare som blev fixade av Marre inför deras fest som hölls på Kåken. Jag fick fina lockar som passade in på temat. De firade sitt namnbyte, och Glitter var bland annat med och sponsrade med massor av fina saker. Temat var Coachella så jag körde på utsvängda jeans, mockajacka, chocker och en blomkrans i håret.

Det var en riktigt trevlig kväll och så kul att träffa många nya ansikten! Jag har verkligen haft två roliga dygn så det känns rätt okej att vara tillbaka på jobbet denna helg efter dessa roliga events. Man blir faktiskt sugen att gå på Coachella när det är teman som dessa. Så kul att köra på en lite annan stil för en kväll. Tack Adviral och Glitter för en bra fest!

Gillar

Kommentarer

Till alla kommande träningspass..

Shopping

urbanista

I vår första goodiebag från Göteborg fick vi bland annat ett par hörlurar från Urbanista. Precis vad jag behövde! Har funderat länge på att köpa ett par hörlurar, så jag är verkligen glad för dessa. Modellen heter Seattle och har bluetooth vilket jag uppskattar. Nu kommer mina träningspass bli dubbelt så bra. Hur fin är inte färgen på dessa hörlurar dessutom?! Tack för dessa SpoilConcept!

Gillar

Kommentarer

Kicks Calling Göteborg

Daily

Hej på er! I torsdags åkte jag på en bloggresa till Göteborg tillsammans med SpoilConcept och Kicks. Vi möttes alla upp på centralen i Stockholm och tog tåget med MTR Express, vilket var väldigt skönt då det var väldigt fräscht och lättsamt. Resan dit gick väldigt snabbt och väl på plats fick vi varsitt hotellrum på Hotell Pigalle. Jag är enormt imponerad av detta hotell. Så himla fint och lyxig känsla. Inne på hotellrummet låg ännu en en stor goodiebag fylld med grymma produkter.

Innan vi gick till butiken drack vi bubbel och åt snittar i ett av hotellrummen som var så himla fint. Snittarna var supergoda och gick inte att sluta äta. Detta är verkligen vad jag kallar torsdagslyx.. Hade gärna gjort detta varje vecka! Vi gick därefter till öppningen av Kicks Flagship Store, och det var riktigt fint! Väldigt öppet och lyxigt koncept. Jag och Gisela blev bland annat intervjuade av Kicks, vi tog bilder i ett fotobås, blev sminkade och så kikade vi alla såklart runt i butiken.

Direkt efter tog vi en taxi till Resturang Toso där det blev en helkväll med god mat, nya bekantskaper och en del glas vin. Det var en annorlunda resturang då den var något gömd, och så var det nedsläckt vilket gjorde att det var en mysig stämning. Riktigt trevlig kväll var det i alla fall med en massor av prat och skratt som jag sent kommer glömma. Detta dygn i Göteborg var verkligen över förväntan och jag är nöjd med mitt första besök!

Gillar

Kommentarer