Weekly questions

Daily

Kommer du ha bloppis snart? :)
SVAR: Ja! Datum för bloppisen kommer jag att publicera på bloggen i helgen. Missa inte det!

hejsan! Undrar i vilken butik eller på vilken hemsida du har köpt din väska? Vet att den är från märket marlene birger men kan inte hitta den specifikt färgen på någon hemsida eller butik. Med vänliga hälsningar, Emma
SVAR: Hej Emma! Jag köpte min väska på Malene Birgers egna butik här i Stockholm. Dock finns den inte att köpa denna säsong, och jag vet inte om de får in väskan igen i samma färg. Du hittar säsongens färg HÄR. (adlink)

Beställde du från Guccis egna hemsida? Jag har också funderat på att klicka hem ett men är inte så sugen på att åka på att betala tull.
SVAR: Ja precis det gjorde jag. Dock har jag inte fått hem det ännu så vet inte om jag kommer behöva betala tull eller inte. Kan såklart återkomma med info här på bloggen om det när jag vet!

Hej! Vilken strl har du på vasen? :)
SVAR: Hej! Jag har den minsta storleken på min Klong-vas. Skulle vilja ha den största modellen också, men mitt bord är lite litet för det..

Superfina! Och ändå sån clean rosa så tror inte man tröttnar i längden. Vart har du hittat dom?
SVAR: Eller hur! Märket heter "Lounge Chair". Tips!

Vart ligger den där fina rosa väggen du står mot på sista bilden? :)
SVAR: Den väggen hittar du i en gränd i Gamla Stan =)

Hej!! Har läst din blogg i flera år, du är en stor inspirationskälla <3 Har en fråga: vad jobbar du med utöver bloggen? Har sett flera inlägg där du skriver att du jobbat så skulle vara kul att veta :)
SVAR: Hej! Vad roligt att höra, glad jag blir! Jag jobbar i en klädbutik där vi säljer mestadels svenska märken, så som Rodebjer, Tiger, Dagmar, Minimarket, Filippa K med mera.. Det är både herr- och damkläder som vi säljer vilket är roligt.

Gillar

Instagram lately

Daily

instagram @ fredrikapersson

Ni glömmer väl inte att följa mig på instagram..? Tycker att jag börjar få igång mitt flöde igen nu när våren är påväg. Det blir ju bara ljusare och ljusare ute nu, vilket automatiskt gör att man har mycket mer att fota! Håller ni inte med? Längtar bara tills det blir vår på riktigt och inte vinter varannan dag..

Gillar

Klipptid, jobb och bloppis

Daily

Glas från Eva Solo - Här

God morgon fredag! Fick en liten sovmorgon idag igen och har precis ätit en god frukost. Börjar vid klockan 11 idag igen så passar självklart på att ta vara på morgonen. Hur som helst! Som ni vet har jag velat ganska mycket med mitt hår, och har velat göra en något nytt i några månader nu men inte kunnat bestämma mig. Igår bokade jag äntligen en tid, så nu kommer det absolut att bli en förändring. Känner mig lite nervös faktiskt, haha! Men det blir nog bra..

Idag väntas det jobb hela dagen då jag har ett stängningspass. Tänkte även bestämma ett datum för bloppisen som jag har fått en del frågor om. Vilken dag det blir får ni veta under helgen! Ska även svara på resterande frågor i ett inlägg som kommer upp senare idag istället. Hoppas att ni får en fin start denna fredag!

Gillar