Produkter från Swiss Clinic

Beauty

Inlägget skrivs i samarbete med Swiss Clinic

Fick hem ett bud här om dagen med två nya produkter från Swiss Clinic! Det var The Daily Duo som består av en dagkräm samt en cleanser. Jag har hunnit att testa dessa under helgen och gillar verkligen båda redan nu. Det ska bli spännande att se vad som händer efter en att ha använt denna dagligen.. Under vintern brukar jag ha ganska torr hy, samt att jag lättare får finnar eftersom att vädret är som det är. Med dessa känns ansiktet väldigt fräscht, och krämen känns superbra att applicera efter att man har rengjort ansiktet. Det är väldigt två lätta produkter att ta till sig som passar alla hudtyper.

Lite kort info om produkterna:

1. Dagkräm: En fyllig och lättabsorberad creme, som passar alla hudtyper. Cremen innehåller vegetabiliska ingredienser och bioteknologiska oljor med förnyande och skyddande egenskaper. Formulan jobbar på djupet, ger nytt liv åt vävnaden och minskar fina linjer samtidigt som den har en uppstramande effekt. Den ger huden ny lyster och bidrar till en fräsch och naturlig look.

2. Micellar Cleanser: Denna rengöringsgel har flera funktioner i en. Det är en mild produkt som inte ska sköljas av. Den är så mild att det nästan känns som att tvätta sig med vatten. Avlägsnar snabbt och enkelt orenheter och rester av makeup, samtidigt som den skyddar och återfuktar huden så att den ser frisk och strålande ut. Innehåller trollhasselvatten, kamomillvatten, blåklintsvatten och Aloe vera.


--

TIPS! Om ni är intresserade av att testa på dessa produkter har ni nu 15% rabatt på ett helt köp, om ni uppger "FREDRIKA15" i kassan! Hur bra? Perfekt till alla vintertrötta ansikten. Ni kan läsa mer om produkterna på hemsidan samt se hela deras sortiment - LÄNK

Gillar

Kommentarer

Adidas Superstar

Looks

Inlägget är i samarbete med Miinto.se

Kappa NA-KD (ad) Skjorta ZARA Solglasögon CÉLINE Väska STYLEIN Kjol ZARA Skor ADIDAS

Adidas Superstar Sneaker - Finns att beställa här

Så fräscht med nya sneakers till våren. Jag klickade hem mina från Miinto som har en hel del olika modeller. Perfekt att ha lite olika skor att välja mellan! Annars går jag sönder dem faktiskt.. Det som jag gillar med dessa skor är att det är ett diskret ormskinnsmönster. Mina andra vita sneakers har inga speciella detaljer så nu har jag äntligen ett par! Kändes riktigt skönt att inviga skorna igår, även fast det ligger lite snö på marken..

Snart kommer en tävling upp på min instagram där ni kan vinna ett presentkort värde 500 kronor hos Miinto! Missa inte..

Gillar

Kommentarer