Denim

Looks

Kappa & Krage BUSNEL Skjorta NA-KD Jeans H&M Skor ZARA Väska MULBERRY

Foto: Malin Göransson / Min klädsel under första dagen av modeveckan. Det var verkligen kallt ute, så jag valde min Marina Coat och Carpi Fur Collar från Busnel. Det värmde i alla fall i denna kyla! Mina jeans är nyinköpta och jag har redan hunnit använda dem en hel del! Ett par jeans som man verkligen ska ha i sin garderob denna säsong. Raka, korta med en rå kant. Älskar det!

Gillar

Kommentarer

Mot Köpenhamn!

Traveling

Väska BY MALENE BIRGER Agenda LOUIS VUITTON

God morgon alla fina läsare. Strax ska jag ta min väska och bege mig mot centralen för att åka till älskade Köpenhamn. Jag är verkligen förväntansfull inför denna vecka och hoppas att det blir bra väder! Dock ser det inte så ut... Det har varit riktigt kallt i Stockholm nu under den senaste tiden, så lite sol hade inte skadat i alla fall Hur som helst så kommer jag ha med min både dator och kamera så hoppas att jag kan och hinner uppdatera er då och då under veckan, men det tror jag! Nu ska jag skynda mig så att jag inte kommet försent.. Ha en fin tisdag!

Gillar

Kommentarer

Mellan visningarna - Riche

Daily

Vilken underbar lunch jag och Tess hade idag mellan visningarna! Det blev de klassiska köttbullarna, och så passade jag på att äta deras gino till en kopp cappuccino. Helt underbart. Jag älskar verkligen god mat.. Fast vem gör inte det? En riktigt lyxig måndag har det varit. Varje dag hade gärna fått se ut såhär..

Gillar

Kommentarer