Mysig kväll på Vaxholm

Daily

Yesterday.

I onsdags blev jag medbjuden av Gertrude att följa med på ett litet mysigt event med ett par bloggare. Självklart tackade jag ja, och kvällen var verkligen så mysig. Vi var ett gäng på tio personer som tog en taxibåt från Nybroviken till Vaxholm. Väl på plats gick vi till Waxholms Hotell och fick en liten rundtur i de olika rummen.

Till sist hamnade vi i restaurangen där det var uppdukat för oss. Vi åt bland annat en suuupergod hummer och drack gott. Vi hade en trevlig kväll och alla tjejer är verkligen så härliga. En lyxig torsdag med andra ord! Mer såna här kvällar behöver jag i höst <3

Gillar

Mid Season Sale

Inlägget är i samarbete med Miinto

Iza Long Coat FILIPPA K / Petra Coat BUSNEL / Grace Soft Melton J.LINDEBERG

___________

Passa på att fynda plagg från olika designers hos Miinto.se som just nu har Mid Season Sale med rabatterade priser på allt! Höstens nyheter och mycket mer är nu på 20-60% rabatt. Detta får ni ju bara inte missa.. Perfekt om man vill fynda fina plagg från bland annat denna säsongs kollektion! Här har ni några av mina favoriter som man nu kan få till ett lägre pris. Kampanjen pågår endast i ett par dagar.. Ni kommer direkt till kampanjen genom att klicka här!

Direktlänk till plaggen hittar nu under bilderna.
HAPPY SHOPPING! <3

Gillar