Underbara onsdag

Daily

Hej! Har haft en superdag tillsammans med Tess hela dagen.. Vi har suttit i Fältöversten och bara betat av massvis med saker, vilket känns super. Efter det gick vi in till Sturegallerian som hade Fashion Night med rabatter och en liten modevisning med kläder från gallerian där vi träffade Amanda också. Trevligt var det! Vi åt även musslor på Grand Escalier innan vi tog en taxi till ett ställe i Gamla Stan där det hängde lite fashion people. Åkte hem ganska tidigt då jag känner mig trött och seg. Semestern är slut och imorgon börjar hösten på riktigt så kände att jag behöver landa lite.

Hoppas att ni också haft en bra dag! Nu ska jag kolla lite serier innan jag sover..

Dagens lunch på Klang

Fashion Night i Sturegallerian

Outfit a lá Busnel

Perfekt middag med bra sällskap!

Gillar

Kommentarer

Broms Karlaplan

Daily

​Bilder från gårdagen 
_______

Efter visningen igår tog jag, Tess och Amanda en promenad till Karlaplan och stannade på Broms. Vi började med en flaska rosé som övergick till en vasin tallrik med köttbullar och mos. Har ni inte ätit det - gör det! Supergott verkligen, man blir inte besviken kan jag lova.. Idag fortsätter festligheterna kring Fashion Week så kommer nog ha en bra kväll idag med!  

Gillar

Kommentarer

Fashion Week - Ida Sjöstedt

Daily

Wow, vilken magisk dag! Var på Berns och kikade på Ida Sjöstedts visning, där jag träffade underbara Tess och Amanda! Hängde med dom på visningen innan vi rörde oss mot Broms som ligger på Karlaplan. Där drack vi lite rosé, åt god mat och pratade allt från fashion till jobb.. Så himla inspirerande och trevligt. Verkligen en superbra dag! Imorgon har vi tre lite planer för kvällen då det kommer vara full fart i Bibliotekstan innan det är avslut för Fashion Week Stockholm. Kameran följer såklart med även då...

Gillar

Kommentarer