Morgondagens planer..

Daily

Hej! Idag har jag jobbat hela dagen, och när jag kom hem lagade jag middag till hela familjen. Mysigt! Har därefter bara tagit det lugnt och nu ska jag kika igenom lite mail som jag inte hunnit att svara på.. Tänkte också kolla några avsnitt av Orange is the new black, är helt fast haha! Vill bara inte att denna säsong ska ta slut, vad ska man följa då? Har ingen annan serie på gång just nu så om ni har tips kommentera gärna!

----

Imorgon är jag i alla fall ledig vilket är superskönt. Kände mig så trött idag så behöver sova ut lite imorgon. Tänkte träna på morgonen så att jag kommer igång med träningen någon gång, och under eftermiddagen ska förmodligen jag och Malin plåta lite beroende på hur vädret ser ut, så jag håller tummarna att det är fint. Förmodligen ska jag och pappa luncha också. Annars har jag inga direkta planer utan tänker börja förbereda en bloppis och rensa lite vilket är behövligt. Är sugen att gå på bio så på kvällen kanske det blir något sånt.. Skönt med inga måsten!

Gillar

Snapchat - Follow me

Daily

PERSSONFREDRIKA @ SNAPCHAT

______

Något som jag börjat använda mig mer och mer av är Snapchat! Innan tyckte jag inte alls att det var roligt och fattade inte riktigt grejen, men nu använder jag den verkligen dagligen. Har den öppen också så att alla som vill kan följa mig och se vad jag har för mig om dagarna när jag inte bloggar/instagramar. Dessutom är det bilder som inte alltid är speciellt fina, vilket kan vara skönt att slippa tänka på tycker jag! xx

Gillar

Stitch me up bikini

Fashion

Inlägget innehåller adlinks

Gul / Blå / Svart

Dessa snygga bikinis är nu back in stock igen! De är en look a like från märket Kiini Swimwear, men dessa är något billigare och väldigt snygga tycker jag! Är själv sugen på den gula eller den blåa.. Tror nog att den blåa skulle passa mig bäst. Jag har inte köpt en enda bikini i år så det kanske är dags för en ny faktiskt. Vilken tycker ni är snyggast..?

Gillar