Inredning till hemmet

Interior

Just nu är jag på jakt efter en ny matta och en fåtölj. Jag har funderat längre på att byta ut min stol som jag har till mitt sminkbord men inte hittat någon som jag riktigt tycker om (vill ha en helvit såklart). Nu funderar jag på att köpa en fåtölj och ha där istället, men den kanske blir för låg till bordet.. Annars så är den väldigt fin så skulle kunna ha den på en annan plats bara som jag får lösa. Jag ska ha den oavsett en vacker dag så är det bara haha, så fin är den!

Jag har i alla fall tänkt mig den snygga fåtöljen som ni ser på bilden, och kanske mattan från Ellos som båda mina systrar har. Funderar dock på om jag skulle ha en lite mindre och rundare matta för att få rummet att kännas ännu större. Men jag tror ändå att det kommer bli något i den modellen som på bilden. Jag kommer kunna ta med mig både fåtöljen och mattan till min blivande lägenhet i framtiden, vilken kan vara skönt. Men fram tills dess får jag klämma in det mesta i mitt rum..

Gillar

Kommentarer

Outfits lately

Looks

Det märks att sommaren inte riktigt är här ännu, när man kollar på mina senaste outfits.. Vädret pendlar mellan höst och sommar känns det som, men hoppas att det blir mer somriga outfits framöver! Jag älskar verkligen min nya kjol från Stylein som ni ser på mittenbilden. Så underbart fin och superskön att gå runt i när det är sommarväder ute. Mer sådana dagar nu i juni tack, har ju en massa klänningar och kjolar att visa upp för er.. / Foto av Malin Göransson

Gillar

Kommentarer