Mason Pearson

Shopping, Beauty

SHOPPA MASON PEARSON HÄR

_________

Känner ni igen Mason Pearson? Jag fick en borste i vintras som jag verkligen tycker om! Har visat den för er tidigare i bloggen. Nu för ett tag sen när jag och Terese var inne på NK så köpte jag med mig den här lätta kamen från Mason Pearson. Man ska inte borsta håret när det är blött, vilket jag tyvärr varit lite dålig med. Men nu när jag har köpt en kam så kan jag inte skylla på att jag inte har någon... Att använda kam är skonsammare mot håret!

Den här kammen var inte så dyr heller men det finns såklart billigare, men så är det med allting faktiskt. Dock gillar jag verkligen detta märke för det är ordentliga och bra borstar som håller. Jag har verkligen tusen olika borstar som är köpta på lite olika ställen, men dessa är mina favoriter. Tips!

Gillar

Kommentarer

Föreläsning och Nouw middag!

Daily

Igår eftermiddag åkte jag till Nouw's kontor och mötte upp andra härliga bloggare där! Så kul att träffa alla tjejer och umgås tillsammans. Vi började med att lyssna på Johannes Hansen som föreläste för oss. Det handlade om mod, pepp och att våga. Jag kände verkligen igen mig i mycket som både han och tjejerna sa. Ska verkligen börja tänka på hur jag tänker och bara göra de där jobbiga sakerna som man skjuter på hela tiden. Vi fick även hans bok så den har jag börjat läsa några sidor av redan nu. Dags att göra en förändring och bli mer framåt istället för att vara rädd och inte veta vad man ska göra, bara gör det. Så peppad på att göra allting nu! Fick även med mig en Babyliss påse från kontoret så vad det handlar om får ni se senare på bloggen och instagram..


När föreläsningen var klar gick hela gänget till Urban Deli på Sveavägen, men vi satt inte i själva restaurangen, utan vi satt i deras matbod på baksidan som var supermysig! Det var ett stort rum med ett uppdukat långbord till bara oss. Det bjöds på riktigt god och fräsch mat som jag verkligen borde börja göra mer av hemma. Jag provade även på ostron för första gången, och det var faktiskt riktigt gott! Trodde aldrig att jag skulle våga prova haha men det gick ju bra. Allting var verkligen supergott och det var så trevligt att hänga med alla tjejer. Vardagslyx när den är som bäst! Behöver mer dagar som dessa..


Elin och Joanna hade verkligen styrt upp det bra, tack för en toppendag och kväll!


Visst ser det gott ut..?

Gillar

Kommentarer

Dagens planer..

Daily

God morgon onsdag!

____

Vad snabbt dagarna har gått, redan onsdag! Igår jobbade jag hela dagen och efter det hämtade min pojkvän upp mig så åkte vi hem och lagade mat tillsammans. Vi kollade dessutom klart på vår serie som vi kikat på ett tag nu - Sons of Anarchy. Om ni behöver kolla på en serie så kan jag absolut rekommendera den. Det blev ganska sent så imorse när vi vaknade var båda så trötta, men nu börjar jag vakna till liv som tur är.

Snart ska jag åka in till stan, och i eftermiddag ska jag hänga med Nouw gänget! Vi ska bland annat gå på föreläsning och äta ute tillsammans så det kommer nog bli supermysigt. En spännande dag har jag verkligen framför mig! Hoppas att ni får en toppendag.

Gillar

Kommentarer