Boot up

Fashion

Inlägget innehåller reklamlänkar

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR

4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR

----

Flattered levererar snygga och hållbara skor som alltid! Som jag nämnt tidigare är det ett av mina absoluta favoritmärken när det gäller skor. De är handgjorda i Spanien, har en stilren design, sitter som en smäck på foten och är bekväma. Passar perfekt på jobbet till aw'n. Se alla skor här!

Gillar

Kommentarer

Veckans schema

Daily

Hej ny vecka! Jag har haft några riktigt slappa dagar och så har jag även firat Pauline som fyller år idag. Det var en riktigt rolig kväll och jag kom hem ganska sent, så under helgen har jag bara vilat, varit med min familj och firat pappa på fars dag. Hoppas att ni också haft en fin helg? Här kommer i alla fall veckans planer..

-----

Måndag - En vanlig start på veckan! Jag jobbar på som vanligt och har bara ett eftermiddagsmöte inbokat på kontoret. Annars kommer det nog bli en lugn kväll efter jobbet.

Tisdag - Ingenting planerat efter jobbet. Jag ska upp tidigt dagen efter så det kommer nog bli en mysig hemmakväll bara, vilket känns skönt!

Onsdag - Upp tidigt för att plåta med en hemsida innan jobbet. Ni får se vad det handlar om och vilken sida det är senare.. Missa inte att kika på min Instagram så kan ni få en liten inblick i vad det är. På kvällen ska jag på ett event som är på Bank!

Torsdag - Jobb som vanligt. Har ett möte och därefter går jag lite tidigare från kontoret för att gå på ett pressevent tillsammans med Day! Ska bli roligt att se.

Fredag - Jag ska på fest efter jobbet med Acne Studios. Ett perfekt avslut på arbetsveckan, eller hur? Tar med mig Angelica så det kommer bli så trevligt. Can't wait!

Helgen - Fota och spela in samarbeten och annars bara ta det lugnt med C.

xx

Gillar

Kommentarer

Twilly

Innehåller affiliate-länkarBeauty

Inlägget innehåller reklamlänkar

Twilly d'Hermès - Shop here

Senaste tillskottet i parfymväg från Hermès! Jag har länge varit så sugen på att prova på den här parfymen då jag har hört så mycket bra om den, att den är väldigt omtyckt. Invigde den idag och jag är också såld på den! En parfym med lite sting i, perfekt när man ska på det där viktiga mötet eller när man ska ut och ta ett glas. Nu börjar mitt parfymförråd bli ganska bra..

Gillar

Kommentarer

Filippa K

Shopping

SNEAK PEAK - FILIPPA K

Jag är nu ägare till världens snyggaste kostymbyxor från Filippa K. Precis i min smak och stil, de satt dessutom som en smäck vilket var målet. Jag har haft ganska svårt att hitta de perfekta kostymbyxorna då det alltid är något som är fel, men nu känns det som att jag har hittat de rätta. Ska absolut visa upp dem i min nästa outfit som jag ska plåta med Malin, men så länge får ni en liten sneak peak på mina byxor..

Gillar

Kommentarer

Magazine x2

Fashion

VOGUE x PORTER

Igår fick jag med mig dessa två tidningar med mig hem! Vogue tidningen är på franska, men så kul att bläddra i och kika hur Paris ser på mode. Jag letade ju efter en bok igår men hittade inte den på stan så det kommer bli att jag får beställa den istället. Men kul att jag hittade två tidningar i alla fall!

Idag väntas det jobb hela dagen, men innan det ska jag äta en god frukost, kika i mina nya tidningar, fixa i ordning mig och ta det lugnt innan jag åker dit. Senare under dagen kommer bland annat en outfit upp så det får ni inte missa! xx

Gillar

Kommentarer