Några outfits under året..

Looks

Foto av Malin Göransson (LÄNK) / Lite blandade outfits från året som gått! Så kul att jag och Malin hittade varandra, annars hade det varit väldigt tomt med outfitsbilder här i bloggen. Jag vet att det är väldigt uppskattat så det fortsätter såklart nästa år! Jag har fått frågan om jag kan fota mer outfitsbilder med kläder som man har inomhus, alltså mindre outfits med kappor osv. Det är något som jag ska försöka att tänka på att fota mer av. Jag älskar ju mina kappor så det är lite svårt haha!

Gillar

Kommentarer

Mina bästa köp 2015

Fashion

Isabel Marant Sneakers Bekett - Alltså wow. Drömskorna är nu mina! Så länge som jag har velat ha dessa godingarna. En rejäl slant till ett par skor, men man lever bara en gång så varför inte? Kommer dock att använda dem varsamt med tanke på att de är ljusa. Vill såklart inte att de ska bli allt för smutsiga i onödan så jag kommer att vänta till våren innan jag börjar använda dem. Materiell kärlek!

Tory Burch Earrings - Året 2015 började jag använda riktigt snygga smycken! Innan brydde jag mig inte så mycket om detaljer kring smycken, men nu har jag verkligen ändrat mig. Älskar att använda smycken nu.. Allt från örhängen till halsband, men har fortfarande lite svårt för ringar men får se det kanske blir en ändring på det till nästa år haha!

Busnel Marina Coat - Spontanköp är alltid de bästa.. Såg denna goding i somras och jag var bara tvungen att köpa den. När man väl börjat köpa Busnel så kan man inte sluta! Just nu äger jag två kappor, en klänning, en poncho och en kofta. Mer kommer det absolut att bli kan jag redan nu säga. Jag har riktat in mig på mer klänningar och kappor, love it!

Hermés Twilly - Ett riktigt spontanköp som jag är så nöjd med! Mycket pengar på en liten sak men kul att köpa något annorlunda istället för klädesplagg hela tiden. En liten fin accessoar som man både kan ha i håret och på väskan. Jag valde den rosa som sticker ut och syns till mitt bruna hår. Ska absolut använda den ännu mer i olika outfits nästa år.. Stay tuned!

Kenzo t-shirt - Har kikat ett bra tag på tröjor från Kenzo, och när jag provade tröjan i butik så var jag tvungen att ha den haha! Den sticker ut och gör en tråkig outfit roligare. Passar bra att ha till jeans och läderbyxor till exempel som jag har visat i en tidigare outfit. Om man inte orkar klä upp sig så är den här tröjan bra att ha i garderoben, tips!

Busnel Carmen Shade Dress - Alltså detta är min bästa klänning som jag någonsin har ägt. Den har så fin passform, älskar att den är lite tjockare i tyget och att färgen verkligen lyser upp. Man kan verkligen ha den året runt också med tanke på att det är en ullklänning vilket gör den väldigt varm. Jag föredrar dock att ha den på våren och sommaren med tanke på färgen. Kanske borde skaffa mig en svart också..?

Tory Burch Wallet - Sålde min bruna plånbok från Michael Kors och köpte mig en ny, mindre från Tory Burch! Jag använder aldrig kontanter, och så hade jag även massor med olika kort i plånboken som jag inte heller använde. Därför har jag nu den här lilla som passar mig perfekt! Har mina kort som jag behöver i och den tar verkligen ingen plats i väskan. Storfavorit!

H&M x BALMAIN - Är glad att jag fick tag i klänningar från H&M x BALMAIN kollektionen! Ska förmodligen inviga min gröna klänning imorgon på nyår, den sitter verkligen som en smäck. Har dock inte provat med strumpbyxor så får se hur det kommer att se ut. Den andra röd/svarta klänningen ska jag kanske inviga på en fest som jag ska på nästa år, men får se.. De är lite speciella och det är kul att det inte är så många som har klänningarna.

Busnel Ina Jacket - Min korta kappa/kavaj från Busnel som är perfekt att ha på våren och sommaren! Även denna kappa var ett spontanköp, och spontanköp blir alltid bäst verkar det ju som. Är riktigt nöjd med denna och känner på mig att den kommer vara med i flera år framöver. Man kan ha den till klänningar men även till kostymbyxor, jeans eller vad man nu känner för. Så bra och fin är den!

Gillar

Kommentarer