Att våga chansa

Daily

Foto: Malin Göransson

Något som jag tänker på då och då när jag får nya utmaningar i livet är hur himla feg jag faktiskt är. När det kommer nya utmaningar till mig tänker först att det låter som en bra idé, men sen när jag väl ska göra det blir jag så himla nervös och känner att jag borde tackat nej. Jag vet inte hur många gånger jag fegat ur och stannat hemma istället för att ta den chansen och göra det där nya som känns lite nytt och läskigt. Nu jobbar jag verkligen på det och även fast jag är nervös och kan tycka att det är lite jobbigt så gör jag det ändå. Det handlar helt enkelt om att övervinna sina rädslor och att man övar på det. För om man stannar hemma i hela sitt liv istället för att ta den där chansen så kommer man ingenstans i livet. Jag om någon är en målmedveten tjej som vet vad jag vill göra med mitt liv. Då måste man våga chansa. Även om det inte alltid blir så lyckat så gäller det att inte ge upp på vägen. Man måste hela tiden hålla målet i sikte och tänka på varför man ens startade sin resa. Jag känner dessutom att jag hela tiden är på väg mot mina mål, men att jag stannar upp ibland. Såklart händer inte saker och ting över en natt oftast så det gäller att hålla sig kvar. Men mitt bästa tips till alla där ute som drömmer om något i livet är att våga chansa och jobba för det hela tiden. Om det inte blir bra första eller andra gången så kommer den tredje gången gå så mycket bättre. Och allt jobb och slit som du lägger ned kommer verkligen att vara värt det i slutändan. Jag hade aldrig stått där jag står idag om jag inte vågade chansa, och jag är inte nöjd ännu. Det är en lång bit kvar för mig, men jag är på väg mot ett rätt håll.

Gillar

Kommentarer

De perfekta tröjorna i höst

Fashion

Tryck på plaggen i bilden för att komma till dem

Hur perfekta är inte dessa enkla och mysiga tröjor? Det är verkligen det absolut bästa basplagget i höst! Man kan ha allt från jeans, kjol, skinnbyxor och liknande till dessa. Det är bara att dra på sig samt ha en kappa till så har man en stilren och snygg outfit. Jag har en del enkla toppar som dessa nu i kashmir och ull, men ska samla på mig ännu fler successivt. Ska visa er en outfit i veckan med en liknande tröja så får ni se hur snyggt det är.. Stay tuned!

Gillar

Kommentarer

Förtur till Balmain x H&M!

Daily

Jag har turen att få shoppa Balmain x H&M kollektionen dagen innan den släpps i butik, alltså på onsdag! Kommer nog vara kaos på eventet med tanke på hur omtalat det är. Dock så är det begränsat antal som får komma in, bara de som står på listan, men alla andra förhandsläpp som jag varit på så har verkligen folk slitit i kläderna haha! Helt galet har det varit. Jag har spanat in kollektionen lite men får se om jag köper något då. Vill se hur allt ser ut och sitter i verkligheten.. Det är en hel annan sak att bara se på bild. I alla fall så kommer jag komma dit lite senare eftersom att jag jobbar stängning den dagen, men jag får hålla tummarna att något finns kvar till mig..

Har ni några favoriter ur kollektionen? Kommer ni att köa dagen den släpps?

Gillar

Kommentarer