Kvällspepp

Daily

Så sanna ord. Hittade denna text på ett Twitterkonto hos en bekant. Jag blir verkligen peppad av texter som dessa eftersom att det är så sant. Man kan alltid ha dåliga dagar och liknande, men oavsett vad så ska man aldrig ge upp utan alltid ge sitt bästa utåt. Ett motto som jag kommer att försöka gå på under hösten och vintern där man kan bli lite otaggad många gånger. #makethingshappentoday

Gillar

Kommentarer

FW

Looks

Foto: Daniel Söderberg

Såhär såg jag och Emma ut under en visning på Fashion Week! Jag hade på mig en klänning från River Island, fejkpälsjacka från Zara, väska från Zara och även klackarna är från Zara. Emma hade ett supersnyggt set från River Island, och klackar från Jeffery Campbell. Det var verkligen en upplevelse att få möjligheten att få gå på Fashion Week. Så jäkla kul och inspirerande! Jag hoppas att jag någon gång får möjligheten att gå på Fashion Week i New York.. Drömmen!

Gillar

Kommentarer

Monday mood

Daily

Foto: Malin Göransson / Hej på er! Är hemkommen från jobbet precis och ska äta lite mat strax innan det blir myskväll hemma. Känner mig ganska trött idag så ska bli skönt att ladda upp inför imorgon. Var i chock att det var så mörkt ute när jag gick från jobbet haha. Snart är hösten här på riktigt! Nu ska jag i alla fall förbereda en outfit inför morgondagen då jag har ett möte på morgonen innan jag börjar jobba vid 11. Ska bli riktigt spännande faktiskt! Kan avslöja så mycket som att det är ett projekt som börjar imorgon som jag ska jobba med. Mycket på gång för mig just i alla fall.. Hörs mer senare!

Gillar

Kommentarer