Sunglasses

Shopping

NEW IN FROM MONKI

Är nu ägare av två nya solglasögon från Monki. Väldigt otippat faktiskt då jag aldrig handlar där annars, men fick med mig dessa två och lite annat också. Är riktigt nöjd med båda och tyckte att de var väldigt snygga! De kostade bara 100 kronor styck så det var ett väldigt bra pris. Tips till er!

Gillar

Kommentarer

Friday + work

Daily

Foto: Malin Göransson

Fredag och jobb står på schemat idag. Solen har börjat titta fram nu på morgonen i alla fall så får se om det blir några kunder idag. Det har ju regnat konstant nu varje dag så tror nog att folk passar på att vara ute idag.. Skulle i alla fall jag gjort! Efter jobbet får jag se vad som händer. Har inga planer ännu så tar kvällen som den kommer. Är ledig imorgon så får i alla fall lite ledigt i helgen så ska då passa på att träffa en vän till mig! Nu måste jag skynda mig lite så att jag hinner äta frukost. Ha en bra dag!

Gillar

Kommentarer

Filippa K

Fashion

Tröjor som dessa vill jag samla på mig en hel del av så att jag kan bära dem i höst. Jag älskar verkligen mysiga men samtidigt stilrena tröjor! Filippa K är bra på den stilen och jag skulle inte tacka nej till alla tröjorna på bilden.. Kommer i alla fall leta efter liknande nu när det börjar bli lite kallare. Skulle helst vilja att tröjorna är i kashmir, då är det verkligen ett stort plus. Love it!

Gillar

Kommentarer