Just ordered..

Shopping

Passade på och beställde hem detta nu när nelly har 20% rabatt på deras egna sortiment! Skorna kommer passa perfekt till sommaren och setet hoppas jag kunna använda redan till våren.. Kommer vara riktigt snyggt till en brunbränd kropp. Länkar till plaggen finns under bilderna.

Gillar

Jag längtar efter..

Shopping

.. våren! Alla snygga outfits som man kan ha på sig. Längtar ihjäl mig! Snygga kappor, ljusa jeans, stövlar, sjalar, tunna blusar och så vidare. Jag ska köpa en helt ny garderob till våren med massor med ljusa färger och snygga vardagsklänningar. Våren är nog den bästa årsrtiden faktiskt när det kommer till kläder..

/ Tre gamla favoriter!

Gillar

Bra lördag!

Daily

Hej på er! Dagen har gått jättefort och har haft en riktigt bra dag på jobbet med min kollega. Älskar dagar som dessa! Dock hann jag inte gymma eftersom att det var stängt när jag hade slutat och jag hade ingen aning om att de stängde så himla tidigt så blev väldigt besviken. Ska istället ha en skön hemmakväll och försöka plugga litegrann. Jag ska även beställa hem lite fina saker.. Älskar att internetshoppa som ni kanske märkt hehe.

Gillar