Min dag / 31 oktober

Daily

 

Idag har jag jobbat hela dagen så därför har det inte blivit någon bloggning. Innan jobbet var jag med min syster och kollade runt lite i affärer. Jag fick med mig nya ljusstakar och lite nya kläder med mig hem. Jag har fått en idé för lite nya saker som jag ska ha i mitt rum, kommer bli så fint.. Bra början med mina nya ljusstakar. Ikväll ska jag nog åka och hälsa på farmors grav, annars blir det nog en lugn kväll. Skulle ha varit och tränat nu men såklart har jag blivit sjukare idag.. Suck

Gillar

Kommentarer

Imorgon börjar jag träna igen!

Health

Innan eller efter jobbet imorgon så ska jag äntligen börja träna. Känner mig bättre nu så det är dags att komma igång. Jag hoppas att jag inte blir sjuk igen bara! Jag och höst går inte bra ihop, mitt immunförsvar är inte det bästa om man säger så. Just nu är jag verkligen ur form och jag känner mig jättesvag för att jag inte tränat på snart en månad så jag ska börja lugnt innan jag kör på som vanligt igen. Lääängtar!

Gillar

Kommentarer

60 minuters PW / Proteinpannkakor

Health

Idag gick jag en timmes pw och det var verkligen otroligt skönt! Jag behövde verkligen gå en långpromenad och det var ganska kyligt ute så fick lite frisk luft. Jag brände totalt 340 kalorier på denna powerwalk så det känns bra. När jag kom hem gjorde jag i ordning frukost och det blev proteinpannkakor! Jag köpte nyligen pannkaksmix från Svenskt Kosttillskott så jag provade det nu för första gången. Det blev riktigt lyckat och gott! Hade kalorifri sirap, vaniljpulver och frysta hallon till. Jag stekte pannkakorna i kokosolja.

Såhär gör du:
1.Ta två skopor av pannkaksmixen och häll ned i en bunke
2.Tillsätt därefter 3 skopor vatten och vispa till en slät smet
3.Ta en skopa av blandningen och häll ned i en varm panna
4.Stek cirka 1 minut per sida

-

Svårare än så är det inte! Du kan köpa pannkaksmixen HÄR och den kalorifria sirapen HÄR!

Gillar

Kommentarer