Recension av One Cheat

Health

"One Cheat kan användas för att minska negativa effekter av dessa korta perioder och måltider:"

- Blockerar upptaget av fett från måltiden genom att binda upp en del tidigt i matsmältningen och göra otillgänglig som energikälla för kroppen. Detta uppnås genom att Kitosan kan binda fett flera gånger sin egna vikt, helt utan att oroa din matsmältning i övrigt.

- Ger en förbättrad blodsockerkontroll under måltid med en ökad insulinhänslighet. Vilket i sin tur ger lägre insulinnivåer och högre fettförbränning, ökad insulinkänslighet fås från R-ALA och pf-cinnulin® vilka båda är erkända och beprövade i studier för sin effekt på viktminskning, blodsockerkontroll och insulinkänslighet. pf-cinnulin® är ett kanelextrakt som blivit patenterat p.g.a. sina effekter på viktnedgång och positiva effekter på blodsockerkontroll.

Jag kan rekommendera One Cheat från Fitnessguru till er som vill ha en högre fettförbränning under en kortare period, och även till er som fuskar med godis och sådant ibland men som inte vill förlora något på att man gör det. Många som går på diet orkar inte alltid vara perfekt och äta helt rätt, hela tiden. Då är One Cheat perfekta att använda! För mig är dessa bra eftersom att jag kan fuska en hel del ibland hehe.. Speciellt nu när det är mörkt och kallt ute.

Anvädning: Tag 2kapslarmedvatten15-30minuterinnan din kaloririka måltidupptilltregånger per dag. För en stor måltidtatvå extrakapslardirektefter måltiden.

-

One Cheat finns att köpa här!

Gillar

Kommentarer

Tävling - Sheinside giveaway

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR
HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Jag har fått chansen att hålla en tävling här på bloggen där du kan vinna ett presentkort värt 100 dollar, vilket motsvarar ungefär 650 svenska kronor hos Sheinside.com. Perfekt nu till våren och sommaren när man vill fylla på sin garderob med lite nytt. Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är följande:

1. Registrera dig på sheinside.com genom att trycka HÄR
2. Gilla deras Facebook-sida genom att trycka HÄR
3.Lämna en kommentar i det här inlägget och motivera varför just du ska vinna.
Glöm inte att kommentera ditt fullständiga namn och mailadress.
Obs, samma mail som du registrerade dig med på hemsidan.

Tävlingen avslutas den 15 mars.
LYCKA TILL!

Gillar

Kommentarer