En investering i höstgarderoben..

Shopping

Inlägget innehåller reklamlänkar

Nytt från Acne Studios
Köp halsduken här

Senaste tillskottet i höstgarderoben är den här perfekta ullhalsduken från Acne. Jag har tidigare haft en svart halsduk i samma modell men från en budgetkedja som inte hållit måttet. Nu har jag därför investerat i en ordentligt halsduk som jag kan ta fram varje höst och vinter utan att den kommer bli noppig direkt. Ser fram emot att börja använda den. Halsduken finns i flera färger här!

Gillar

Kommentarer

Tuesday favorites

Fashion

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skjorta i bomull/silke HÄR │Dunkappa HÄR Ulltröja med rundhals HÄR

Höga boots HÄR │Raka jeans HÄR │Halsduk i kashmirblandning HÄR

______

Dagens favoriter! Skulle gärna addera denna look till min garderob denna säsong.. Jag fastande särskilt för dunkappan och de höga stövlarna. Jag måste nämligen införskaffa mig en ny vinterjacka och även höga boots då det börjar bli kallt nu // Se alla nyheter här!

Gillar

Kommentarer

Veckans planer

Daily

Inlägget innehåller reklamlänkar

Helgens bekväma look:
Solglasögon HÄR // Blazer HÄR
Jeans LIKNANDE HÄR // Skor HÄR
Väska SENREVE

______

Hoppas att ni haft en fin helg? Det har jag verkligen haft där jag tagit det lugnt, shoppat lite kläder tillsammans med min syster och bara umgåtts med min familj. Känner mig så utvilad idag så det var helt rätt beslut att bara vara dessa dagar. Såhär ser veckans schema ut:

Måndag - En vanlig dag på jobbet! Har ett eftermiddagsmöte och annars ska jag bara jobba på. Ikväll ska jag och C äta middag och bara ha en lugn måndagskväll. Kanske kika på den nya Breaking Bad-filmen som man inte får missa..

Tisdag - Lunchmöte med Marie på kontoret. Ska visa henne lite A/W19 från Busnel och ha en allmänt trevlig lunch tillsammans! Utöver det har jag inte så mycket annat planerat.

Onsdag - Dagen börjar med ett tidigt frukostmöte innan jobbet tillsammans med Josefine på deras kontor. Vi har en sak på gång som vi ska planera, vilket jag verkligen ser fram emot.

Torsdag - En fullspäckad dag! Under lunchen ska jag iväg till Vass för att kika på deras pressdag. Har även bokat in ett möte med Caroline under eftermiddagen på kontoret. Efter jobbet ska jag vidare till Patriksson för att gå på deras pressdag! Kvällen kanske kommer spenderas med mamma och mina syskon.

Fredag - Jobb på kontoret som vanligt, därefter har jag inget planerat. Det kommer förmodligen dyka upp lite planer under veckans gång kan jag tänka mig.

Helgen - En lugn helg. Jag ska fota lite samarbeten och så har vi även bokat afternoon tea med min mamma och syskon. Får se vad mer som händer då helt enkelt.

xx

Gillar

Kommentarer

Recension av One Cheat

Health

"One Cheat kan användas för att minska negativa effekter av dessa korta perioder och måltider:"

- Blockerar upptaget av fett från måltiden genom att binda upp en del tidigt i matsmältningen och göra otillgänglig som energikälla för kroppen. Detta uppnås genom att Kitosan kan binda fett flera gånger sin egna vikt, helt utan att oroa din matsmältning i övrigt.

- Ger en förbättrad blodsockerkontroll under måltid med en ökad insulinhänslighet. Vilket i sin tur ger lägre insulinnivåer och högre fettförbränning, ökad insulinkänslighet fås från R-ALA och pf-cinnulin® vilka båda är erkända och beprövade i studier för sin effekt på viktminskning, blodsockerkontroll och insulinkänslighet. pf-cinnulin® är ett kanelextrakt som blivit patenterat p.g.a. sina effekter på viktnedgång och positiva effekter på blodsockerkontroll.

Jag kan rekommendera One Cheat från Fitnessguru till er som vill ha en högre fettförbränning under en kortare period, och även till er som fuskar med godis och sådant ibland men som inte vill förlora något på att man gör det. Många som går på diet orkar inte alltid vara perfekt och äta helt rätt, hela tiden. Då är One Cheat perfekta att använda! För mig är dessa bra eftersom att jag kan fuska en hel del ibland hehe.. Speciellt nu när det är mörkt och kallt ute.

Anvädning: Tag 2kapslarmedvatten15-30minuterinnan din kaloririka måltidupptilltregånger per dag. För en stor måltidtatvå extrakapslardirektefter måltiden.

-

One Cheat finns att köpa här!

Gillar

Kommentarer

Tävling - Sheinside giveaway

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR
HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Jag har fått chansen att hålla en tävling här på bloggen där du kan vinna ett presentkort värt 100 dollar, vilket motsvarar ungefär 650 svenska kronor hos Sheinside.com. Perfekt nu till våren och sommaren när man vill fylla på sin garderob med lite nytt. Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är följande:

1. Registrera dig på sheinside.com genom att trycka HÄR
2. Gilla deras Facebook-sida genom att trycka HÄR
3.Lämna en kommentar i det här inlägget och motivera varför just du ska vinna.
Glöm inte att kommentera ditt fullständiga namn och mailadress.
Obs, samma mail som du registrerade dig med på hemsidan.

Tävlingen avslutas den 15 mars.
LYCKA TILL!

Gillar

Kommentarer