Home

Liknande spegel // Tavla
Vas // Kuddfodral // Ullmatta
Liknande lampskärm

--

Vardagsrummet! Jag älskar att göra om lite smått hemma då och då, vilket många kanske känner igen sig i.. Därför är det perfekt att byta ut tavlor och posters som gör mycket i ett rum istället för att möblera om. Såhär ser det ut just nu..

Jag har fått en del frågor om min matta som jag är supernöjd med. Vi har den näst-största storleken i naturvit. Det finns även mindre storlekar samt andra färger. Mattan är nu nedsatt med 20%. Köp den här!

Gillar

Kommentarer

Wishlist for May

Klänning HÄR
Blazer HÄR / Sneakers HÄR
Svart tröja HÄR / T-shirt HÄR
Väska HÄR / Jeans HÄR

--

Så mycket fint i butik nu! Detta skulle jag mer än gärna klicka hem. Väldigt basic plagg och som därför gör det enkelt att styla med allting som man redan har hemma i garderoben. Jag älskar speciellt den här blazern.. Perfektion! Bär den med allt från klänning till jeans.

Gillar

Kommentarer

Tuesday look

LooksInnehåller affiliate-länkar

Blazer HÄR / T-shirt HÄR / Byxa HÄR
Loafers HÄR / Solglasögon HÄR / Väska HÄR

--

Dagens look! Invigde min nya blazer idag som jag bara älskar. Färgen, snittet och allt är bara perfekt. Kommer att användas mycket i vår, också tillsammans men matchande byxa. Idag har jag varit på kontoret hela dagen, haft ett möte och nu väntas det middag tillsammans med C. Alltså en lugn kväll, hoppas att ni också får det. x

Gillar

Kommentarer