Header

Hänt mycket på kort tid. Allt har varit högt och lågt. Varit dålig med migrän till och från och illamående osv osv. Så har inte haft ork för något.

Allt verkar rulla på iaf. Svea har börjar brunsta igen och är allmänt surpuppa och grisig utav bara den. SUCK! Tur att hon vilar haha! Hon har lyckats dra av sig en sko också... Hon har ju dock bra kvalité och eftersom hon vilar så får hon gå så tills hon skos helt om någon vecka. Sedan efter det börjar jobbet mot 3-årstest! Så spännande men samtidigt väldigt skrämmande.

Jag och Robin har börjat planera att åka iväg på en weekend, till Norge som det ser ut som nu. Vi behöver båda komma iväg och koppla av lite nu. Får se när det blir men förhoppningsvis de närmsta veckorna innan Svea börjar sättas igång igen.

På jobbet så rullar allt på, fullt ös med renoveringar, städning, hästar som ska jobbas och lite ullsortering och press.

Nu är det även bestämt att jag kommer börja plugga!!! Iiih så skoj! Kommer bli på distans så jag fortsätter jobba under tiden. Så bara en tidsfråga innan allt drar igång då det är löpande antagning. Så taggad så jag tror jag spricker.

Ut i snöstormen och fixa lite för hästen min, ledig idag vilket är sååå skönt 😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vaknade upp idag med världens migrän så jag knappt kunde se. Gick till jobbet ändå men orkade bara fram till frukost sedan gick det inte mer. Ligger nu nedbäddad i soffan med Zalika och myser❤️

Måste försöka ge mig ut i stallet fram mot eftermiddagen/kvällen för att fixa till Svea och ta in.

Likes

Comments

Vaknade idag med världens träningsvärk i ryggen och benen! Kunde inte fatta vad det var jag gjorde igår som orsakade det. Tog halva dagen innan: ”Just det! Red i den bomlösa sadeln och Final bockade järnet på uteritten!”
Så tack vare det så har jag känt mig halv invalido under dagen. 😂

I vilket fall så har det varit fullt ös idag på jobbet, skurat stall/box, kört 3:åring, rivit kök, handlat foder med mera.

Hade planerat att ta ut Svea i paddocken efter jobbet, men Robin behövde hjälp med sin åtel (tog ca 2 timmar) och sedan slog trötthet och hunger in. Hon verkar inte det minsta störd över att få mysa i hagen heller för den delen. Bara jag som får dåligt samvete 😕

Ligger nu helt slutna sängen med min värmekudde, inkommande migrän och drömmer tillbaka till dagen som bilden visar. Dagen då jag första gången red min egna unghäst som jag haft sedan hon var 6 månader i alla gångarter❤️❤️

Likes

Comments

Riktig skitväder ute. Inte jättekul att jobba utomhus då!
1 av hästarna har ridits ut, galoppjobb på mycket pigg häst. Samt en av 3:åringarna körd en sväng, tanken var att efter lunch köra andra 3:åringen men då vi alltid är 2 när vi kör dom och kollegan inte mådde bra struntade vi i det.
Började istället greja i stallet och sedan leta efter Sveas benskydd som hon haft i hagen men lyckats ta av sig.. Hittade 1 av 2 i snöyran som är ute. Svea följde mig hela vägen och ställde sig sedan vid grinden och gnäggade. Någon ville in ❤️

Lite kvar att fixa innan jag slutar för dagen. Robin var så snäll och erbjöd sig att städa och fixa hemma❤️ Har själv inte mått bra det senaste och det märks verkligen hemma med städ och tvätt. Usch ångest att tänka på det, tur man har snäll sambo❤️❤️

Långpromenaden som jag hade tänkt idag med Zalika får nog vänta till imorgon med tanke på vädret. Hoppas det blir bättre väder då.

Nu, back to work👍🏼

Likes

Comments

Första inlägget

​Första inlägget för bloggen. Vet inte riktigt vad jag ska säga haha. Skapade denna bloggen för över 1 år sedan men gjorde aldrig klart den. Har alltid perioder med hur mycket jag orkar/vill skriva men hoppas på att komma igång så att jag får rensa huvudet om dagarna nu när jag vet att det kommer bli mycket.

Kort beskrivning om mig, djuren och vad som kommer ske.

Mitt namn Linnéa, 24 år och bor strax utanför Gällstad med min sambo, vi har tillsammans 2 katter och vår 1 åriga Ridgebacktik som heter Zalika. Utöver dessa 3 djur (och sambo) så har jag en unghäst på 3år. Målet med henne är i dagsläget att visa henne på 3-årstest. Vi är på god väg men saker och ting kan ändras.

Jag jobbar heltid och lite till som stall/hästansvarig, börjar dock känna mer och mer att jag vill mer med livet. Har därför kollat ett tag på utbildning till ekonomiassistent och extrakurser för att även få med löneadministration. 

Så i denna bloggen kommer jag att skriva om hur jag lyckas eller inte att få ihop vardagen med hästen, jobb, plugg och fritiden med sambon.
Har en känsla av att det kommer bli e tuff men otrolig rolig resa.

Likes

Comments