Man kan må dåligt och känna skuld efter man har haft sex. Om du eller din partner är notoriskt otrogen, eller om du ständigt kliver in i nya relationer handlar det förmodligen om någon typ av ”sex- eller relationsmissbruk”. Detta konstaterar alltså en Internetkälla, inte jag.

Visst, det kan handla om något slags ”missbruk”. Men det behöver absolut inte vara negativt. Det där med att ligga runt ska man självklart (som allt annat i sexuell väg) göra om man vill. Man kanske tycker det är rånice, man älskar känslan av endorfinerna som sprids från topp till tå, adrenalinkicken, just doing it cuz it´s nice och att man kanske ibland kan lägga känslorna åt sidan. Bara båda parterna är med på vilken nivå av relation det är. Checka om det är ett one-night-stand, en kk-relation eller kanske något mer på ett känslomässigt plan. Tråkig om någon blir ledsen ochom det blir en massa missförstånd:/

Problem inom detta tycks vara att det är så tabu-belagd, som droger och alkoholmissbruk. (Que?) Dock så tycker jag; att folk i min omgivning är riktigt bra på att prata om sex. Självklart ska man inte behöva dela med sig av sina sexuella upplevelser om man anser att det är privat och inte angår någon annan (helt försåtligt). Men jag anser att prata om sitt eventuella sexliv är något bra. Jag (och vad jag vet, många andra) får ut mycket av det, tycker det är kul och lär sig av det.

Har hittat så sjukt mycket skit på flashback och hört i verkligheten angående folks inställning och åsikt om att ligga runt. Skillnaden på könen och icke-könen. Det har redan varit ett samtalsämne sen lång tid tillbaka. I mitt fall, i typ sjuan på högstadiet. And I believe that all of u are aware of this typical statement som lyder att kvinnor klassificeras som slampor, lösaktiga och vidriga när dom har flera sexpartners samt ligger runt med folk för att dom vill det. MEANWHILE så klassas männen för kiiiiiiiinggggg/legend/adinatoor fkn aktiverad/jappinator/maskin and the list goes on and on.

Okay, ooooookay alright??? ((kolla flashback om du är sugen på att bli provocerad :D))

Detta har varit ett faktum och debattämne i ett bra par år nu. I mina umgängeskretsar samt i min ålder så känns det som att det har minskat ju äldre jag har blivit. På högstadiet var det ett större scenario än vad det är nu. Det känns som att det är mer accepterat och folk verkar inte bry sig så mycket. Som att folk liksom har fattat lite bättre vid det här laget att sex is nice, och att vi ungdomar har det, utforskar det och framförallt har lusten att utforska det with different kinds of persons. Ganska mänskligt om man frågar mig. För allas skull; låt alla göra vad fan dom vill göra. Hoppa inte på någon? Vad rör det ens DIG? Om du veeeerkligeeeen måste prata ut er om hur hemskt och snuskigt det är att folk har sex så feel free. Men inte till mäj tack. Bröder, what´s the harm?

Sex är bra för immunförsvaret. Det tackar väl ingen nej till?

Ps. fuck safe!

Trevlig vecka //lill-haggan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Tacksam VARJE dag för dessa två <3 Skulle inte vara i närheten av den jag är idag om det inte vore för dom. Dom slayar också sönder mitt feed på de flesta sociala medier, inte så konstigt som ni kan se!

Likes

Comments

När det öser ner regn ute och man har glömt paraplyet hemma så springer man självklart in på närmsta sushi place ​och underhåller smaklökarna och magsäcken med lite gött gött! 

PS, är nybliven sushiälskare. Gillar än så länge bara dem bitar som visas på bilderna...ändå bra gjort tycker jag! 

Jag var trots allt sushi virgin för bara några månader sedan.

Likes

Comments

Long time no see. Är så fruktansvärt dålig på att ta tag i saker nu för tiden, tråkigt. Jag älskar att skriva, fotografera, skapa, posta inspo pics (like those you see above) men något går ju fel, ahja! Tror att alla(!) mina läsare förlåter mig XD :D

Och ja jo, det stämmer bra. Jag trenger atm; gucci, netflix and chill, en röd råsexig bralette, frulle i Paris, fluffiga klackar och sist men inte minst löve. Någon som relaterar?? :P Och nämnde jag att detta är 6/1000 grejer jag vill ha atm? That´s right, I´m a spoild brat!

Likes

Comments

"Grattis på kvinnodagen" eh nej tack. Varför ska vi helt plötsligt bli uppmärksammande endast på EN jävla dag om året? Jättebra kalendern, omtänksamt att ha en kvinnodag, självklart. Men att vi får uppmärksamhet, bekräftelse och blir hyllade på en dag av 365 dagar tycker jag är bullshit:/ Säg "grattis" eller "glad" kvinnodag till oss varje dag hellre haha, en dag hjälper ju inte tyvärr:) och till er män som blir "kränkta" för ni tror att inte ni har en dag? Först och främst så har ni en jävla dag redan (19 November), och känner ni ens att ni är i behov av en "hyllnings"dag?! När det är vi som ligger i underläge och behöver en kvinnodag varje dag. Det är ni som dominerar samhället om ni inte har lagt märke till det än. Och det råsuger rent ut sagt. Jag har haft jävla massa feminismdebatter idag, på VÅR dag. Snacka om vidriga människor som vill förstöra. Men fuck them all, inte kunde dom bryta ner oss inte. Vi bryr oss inte ett jackshit om er, för vi har varandra, tjalala. Hoppas alla kvinnor har en fortsatt bra "kvinnodag" :) vi är SÅ bra<3 utan oss skulle det inte finnas liv på denna jord<3klappa dig själv på axeln vet jag, u deserve it<3

Likes

Comments

Obehagligheter inom sex. När man har samlag och allt är NICE... så kan det i vissa fall komma till en del i förspelet eller sexakten då partnern (den manliga figuren i mitt fall) antingen för ner kvinnans huvud till hans könsorgan eller ber om en avsugning helt enkelt. Och då ligger det till så här, som jag tror många håller med om, så har jag i alla fall upptäckt att det där med att suga kuk inte är min grej. Eller i alla fall inte när det efterfrågas eller någon använder tvångsmetoden. Och fine, om den personen jag har samlag med eller någon annan säger "ahapp förvänta dig inte att få din fitta skickad då", fine with me. Förväntar mig inget. Eller jo egentligen haha. Men jag tycker inte alls att slicka och suga är samma sak, båda är oral men definitivt inte samma sak. Ni "slickar" på något, som att slicka på vilken sak som helst förutom att "smaken" inte alltid är rånice, medan vi får en avlång hård sak upptryckt i käften som förs in och ut och stöter till vår gomspene längst bak i munnen som ger oss uppstötningar, där man stoppar ner fingrarna om man vill spy upp något, ingen behaglig känsla ska jag tala om. Men vissa tjejer gör det, tror inte dom diggar det men de gör det antagligen för "hans skull" (finns folk som gillart tho), could have been me. Tänker inte göra något sexuellt som jag är fett jävla obekväm med. Någon gång kanske jag gör det, för jag ändrat åsikt, kanske känner för det eller whatever. Vet inte hur många som håller med mig, men det är något jag har tänkt på i alla fall. Anser i alla fall att du, som en hen/han/hon inte gör något in the sheets som ni är obekväma med och inte vill. Visst, om ni vill göra något för någon annan, gör det då. Men om du inte liker de så är mitt tips att undvika det. Finns så himla mycket annat man kan göra. Jag är inte tråkig för att inte jag gillar att suga av en dick, jag föredrar bara annat det är allt. Nu står jag för detta och är väldigt öppen med det som ni märker haha. Det borde vi alla vara. A no is a no, glöm inte det. (LOL, säger emot mig själv i hela texten). Jaja!

Likes

Comments

Gaaahhhh jag älskar att fotografera<3 Underlättar en så himla mycket när man har så fotogeniska vänner också. This is Sylvia u will se below, lovely<3
En grej jag har tänkt på förresten, jag tycker det är väldigt oklart när våren tar sin plats och vintern försvinner. If u didn't know, så HATAR jag vintern. Haha, jag överdriver inte det minsta lilla. Jag tycker faktiskt inte den är så mysig som alla säger. Man brukar säga att det är så mysigt när man ligger inne och ser hur snön faller ner utanför fönstret, så sitter man där med en filt, en öppen brasa och en kopp te. Ah för det blir ju av, näe. Nu kanske det är så att jag är lat men det sker i alla fall inte.

Nackdelar med vintern: man fryser så inåt helskotta, man halkar när det är snö eller is på marken eller halkar med ett fordon, vilket leder till att man slår sig och fler hamnar på sjukhuset, man blir blek (!!!), håret blir mörkare och tristare, det blir mörkare snabbare vilket INTE är en faktor till att mina mungipor siktar sig uppgår så att säga, man kan inte ha lika snygga kläder som man kan på sen vår, sommar och tidig höst och listan går vidare och vidare. Vissa grejer är rena rama i-landsproblem I know, MEN detta påverkar mig så mycket och jag tror inte att jag är ensam. Jag har velat och vänt på detta och kommit fram till att jag inte borde bo i Sverige. Jag är en 28-grader-plus-människa. Jag ska bo i ett varmt land, som det är varmt i året om. Har många önskemål men har inte riktigt bestämt mig än. Detta kan givetvis inte ske än, tyvärr. Måste gå klart skolan först och klura ut vad jag vill göra med mitt så kallade liv. Livet förresten, det är en jävla knepig sak. Kretsar mycket frågor kring just livet och väldigt lite svar :/ well well, jag får ta det som det kommer, men vill så mycket. På fredag tar jag sportlov och då är prio ett att få ihop nuvarande livet. Jag har mycket att stå i, min "lilla" To Do list ska checkas av innan sjunde Mars. Heja mig, haDdDde

<3 Isn't she pretty <3

Likes

Comments