Hej , lite uppdatering om vad som händer här nere. Vi har sen senast träffat Antonia en barndomskompis på en trevlig lunch. Åkt till En outlet utan några större fynd mer än en vinflaska och en klase bananer.
Freddie har gått RSA kurs (så att du får servera alkohol) och har även fått ett jobb på ett café. Mitt jobb läge är lite mer oklart och ska nog också gå kursen i veckan. Annars så har vi mest hängt på stranden, tränat, handlat och även hunnit med en utekväll, väldigt trevligt!
Vi har det bra helt enkelt!
Kram /Alva

Likes

Comments

Hej!!!
Idag har vi spenderat dagen på den populära coastal walk mellan Coogee och Bondi! Vi skulle möta upp vår danska nyfunna kompis Anne på lunch!
Det var hur fint som helst under dem hela 6 kilometerna! Vi stannade även för ett stopp vid Bronte beach på vägen för ett dopp i havet! Vissa badade andra inte (haha). Då jag (Alva) hade lite dålig planering under morgonen. Men det var väldigt härligt ändå. Sedan tog vi oss till Bondi Beach där vi sedan hittade ett ställe med Acai bowls som vi introducerade för Anne! Mycket mycket gott!!
Efter lunchen åkte jag och freddie vidare mot Coles för att handla! Ikväll är inte planerna många mer än att laga mat och kolla på serier!
Kram / Alva

Likes

Comments

Hej och välkomna till vår nya blogg där ni kan följa vår resa!

Vi landade i Sydney tisdagen den 17 Oktober, alltså har vi redan hunnit med en vecka i vårt nya favorit land. De första fyra nätterna bodde vi på ett Hostel i centrala Sydney och på dagarna utforskade vi staden, samtidigt som vi letade lägenhet. Tillslut hamnade vi i Coogee, en mysig förort strax utanför Sydneys centrum. Lägenheten ligger precis vid stranden, ni ser utsikten från vår balkong på första bilden. Underbart att vakna upp till! Vi bor hemma hos Carolyn & Adrian, ett superhärligt Irländskt par och lägenheten i sig är väldigt mysig, så det känns väldigt skönt!

Så nu det senaste dagarna har vi fixat lite ärenden, så som att fixa bankkonto och söka jobb. Annars har vi mest varit här i Coogee, solat på stranden och lärt känna området. Och även hunnit träffa lite vänner, igår åt vi brunch med Anna och Emma, så mysigt och framförallt så gott!!

Men nu ska vi gå och lägga oss, så vi hörs en annan dag!

Kram

Likes

Comments