Header

Stort tack till alla trevliga och snygga gäster som var med och firade Alla hjärtansdag med oss på hotellet i lördags! Vi var 150 vänner och vänners vänner varav mer än 90% singlar och hälften damer/herrar som avnjöt en härlig middag tillsammans. Efter sittningen anslöt över 300 ytterligare vänner. Magiskt bra stämning från start 18.30 ända fram till stängning 02.00!

Stort tack till mina fantastiska vänner Ishtar, Anna, Ellen, Micke, Björn & Christoffer som också var med och bjöd in sina vänner! Stort tack till hotellet för riktigt bra mat och service! Stort tack till Absolut Vodka som sponsrade med smarriga välkomstdrinkar! Om ni vill ha inbjudningar från Absolut Vodka går ni in på http://news.absolut.com/se

Mingelbilderna från i lördags som Armand Dommer tog kommer upp på scenbloggen.se ikväll. Redan nu hittar ni ett urval nedan. Mycket nöje!

Nu väntar snart semester för min del. Jag skall åka på kitesemester med min pojkvän. Sedan är det full fart med eventen igen. Nästa som jag har spikat 100% nu är midsommarafton på Grand Hotel i Saltsjöbaden. Har dock några fler i pipiline...så är mycket möjligt att det dyker upp något mer kul innan dess!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förra veckan var ovanligt intensiv. Jag fyllde år och passade på att maximera med roligheter. Onsdag = testade nya menyn på Un Poco. Torsdag = ansiktsbehandling, SPA och middag på Hasseludden. Fredag = firade att jag tränat 11 dagar i rad på Out Of Office AW på Ambassadeur och sen tjejmiddag hemma. Lördag = Bubbles & brunch på Mr French, därefter tjejdrink hemma hos mig på kvällen som avslutades på V. Länge sen jag hade en så festlig helg...men man blir ju bara äldre en gång om året. Tur det! Har galet många fler roliga, fina och bra bilder i mobilen. Ska lägga upp lite fler inom kort!
Likes

Comments

Gott, nyttigt, snabbt och enkelt. Vardagslyx med massor av antioxidanter. Mums!
Likes

Comments

I söndags gjorde jag något jag inte gjort på länge. Nämligen gick upp 06.00. Det enda som kan få mig att gå upp så tidigt är vanligtvis en flygresa till varmare breddgrader. Den här gången väntade en bilresa till snö och kyla. Romme alpin för att vara mer exakt.

Jag började åka snowboard för över 15 år sen men sista åren har det inte blivit många dagar i backen, och min bräda har stått i källaren i många år eftersom jag hyrt ny utrustning de senaste åren. Men det visade sig att den håller än. Hjälmen var däremot splitterny, inköp dagen innan. Första gången jag åkte med hjälm och det är väl lika bäst att ha en. Man vet ju aldrig. Även om jag inte ramlar så ofta var jag med om en ganska allvarlig olycka i Åre för ca 7 år sen då en nybörjare kraschade rakt in i mig. Det slutade med att jag fick åka snöscooter nerför backen och ambulans till sjukhus där läkaren konstaterade att jag hade brutit ena nyckelbenet. Blev ingen mer åkning den resan...

Vi var bara i Romme över dagen den här gången. Väderleksrapporten utlovade sol och endast minus två grader så vi tyckte att det var värt resan fram och tillbaka. Skönt att komma iväg och få lite miljöombyte och bryta vardagen. Och superjättekul att åka snowboard!

Likes

Comments

Nu öppnar Balance i Näsby Park!
Och ikväll torsdag 23 januari är det invigningsfest och öppet hus för befintliga medlemmar och alla nyfikna som vill komma och titta... Ta med dina vänner och kom till oss för att fira in det nya träningsåret ikväll kl 16.00-200. Under kvällen kommer vi bjuda på ett unikt erbjudande till de som tecknar medlemskap. Vi bjuder på bubbel, snittar från restaurang AG och hoppas att just du vill komma och mingla med oss.

Mer info på: https://www.facebook.com/events/884512071601629/

Varmt välkommen till oss!
/Vännerna på Balance

Likes

Comments

Här är min nya favolista tillika musiken till mitt nya spinningpass som jag hade premiär för i tisdags. Kanske lite dumt att lägga ut musiken online ifall några andra spinninginstruktörer snor den rakt av...men den här listan är alldeles för bra för att inte dela med sig av. Så jag får leva med den risken. Håll till godo kids!

Likes

Comments

De flesta brukar nog vara trötta efter nyår? Tröttast av alla är nog jag. Inte för att jag dricker litervis med champagne men för att det är enormt mycket jobb med att få ihop en middag med bordsplacering för 250 personer och sen lika många på eftersläpp. Detta var min femte nyårsfest i den här storleksordningen. Och det är alltid värt det! I år var nog min mest lyckade nyårsfest någonsin. Det är iaf enormt många gäster som hört av sig och sagt att det var den bästa nyårsfest de någonsin varit på. Helt fantastiskt kul såklart!

Vill passa på att tacka alla som var med och bidrog till en magisk kväll! Stort TACK till alla vackra, härliga och glada gäster som var med och firade! Stort TACK till mina fantastiska vänner som var med och bjöd in sina vänner. Stort TACK till hotellet för fantastisk mat och service. Stort TACK till Absolut Vodka som sponsrade med smarriga välkomstdrinkar! Om ni vill ha inbjudningar från Absolut Vodka går ni in på http://news.absolut.com/se

Och TACK till Armand Dommer som fotade mingelbilder under kvällen. Några utvalda bilder hittar ni nedan. Resten av bilderna (126 bilder totalt) hittar ni på: http://scenbloggen.se/blog/events/happy-new-year-2...

Nu skall jag vara ledig från partyeventen ett tag och fokusera på några andra projekt. De två event jag har i pipeline nu är Alla hjärtansdag 14 februari och midsommar på Grand Hotel i Saltis. Mer om det framöver!

Likes

Comments

Känns som det var en evighet sen men det är bara drygt en vecka sen vi var ute i Dubai. Fredag förra helgen. Deras lördag. Vi började med en fantastisk middag på Okku, tog sedan några drinkar på 40 Kong och avslutade med drinkbord på Cavalli. Jag hade tänkt köra detox i Dubai men det gick sådär....eller just den här kvällen spårade totalt. Vi hade galet trevligt, så det var det värt! Lördag i Sverige dvs ikväll sitter jag och jobbar för fullt med nyår på Hotellet. Nästan knök nu!
Likes

Comments

Kom på att jag helt missat att lägga upp bilder från förra helgen då jag bjöd min älskling på julbord och övernattning på Stallmästaregården. Han fyllde nämligen år! Vi hade några jobbiga veckor bakom oss med mycket stress och måsten så jag ville att vi skulle komma iväg och bara få rå om varandra och koppla av. Då är Stallmästaregården i början av Hagaparken en perfekt tillflyktsort. Lantlig idyll och oldschool charm i stan. Så himla mysigt! Dessutom god mat, trevlig personal och fräscha rum med personlighet. Perfekt om man vill ha lite miljöombyte men inte har tid el möjlighet att åka iväg från stan!

Likes

Comments

Tiden går snabbt när man har kul. Ännu snabbare när man har galet mycket att göra. Och att flytta tar enormt mycket tid och energi. Mycket mer än man tror. Nu börjar vi iaf få väldigt fint här hemma. Ett riktigt drömboende om jag får säga det själv. När jag inte ägnat mig åt flyttbestyr den senaste tiden så har det varit fokus jobb och träning som gällt. Mår alltid extra bra de dagar när jag hinner träna. Vad det gäller jobb så är det främst nyår på Hotellet jag jobbar med nu. Imorgon är det bara tre veckor kvar. Earlybirdplatserna sålde slut på några få dagar, och snart är middagssittningen helt fullbokad. Vilket känns skönt för då hinner vi göra bordsplaceringen utan stress och jag hinner med den sista viktiga detaljplaneringen på ett bra sätt utan att dö på kuppen vilket jag ärligt talat ibland nästan gjort vid en del större event jag arrangerat. Den här gången känns det som att allt flyter på ovanligt bra, så förhoppningsvis hinner jag vara med och fira sen när det är dags!

Nedan några bilder från nyårsfesten på Hotellet förra året. Det var enormt lyckat, och i år har vi förutsättningarna för att det skall bli ännu bättre!

Likes

Comments