Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Snart är det november och då är det tid för No-shave November. För er som inte vet vad det är så är det att man inte ska raka sig under hela november månad. Och det gör man för att uppmärksamma prostatacancern.

Fast många gör det bara för att det är roligt och spännande. Meningen är att inte raka sig eller röra ens skägg och mustasch, fast de flesta trimmar ju det ändå för att inte se ut som värsta grottmänniskan.

Jag ser det som en rolig upplevelse och kommer därmed också försöka och se hur galen och sjukt ful man kommer se ut med en kompis. 

Likes

Comments

Hej på er alla!

Nu på senaste tiden så har jag bara fallit för alla saker som har camo på sig. Typ camo byxor eller camo ryggsäck. Alla passar kanske inte i det, men de som väl gör det ser så on fleek ut och får all min respekt. Det ger en outfit det lilla extra mönstret och färgen så man sticker ut lite mer än alla andra. 

Ett litet snabbt Mitt-i-veckan inlägg. Hoppas ni har ett skönt höst lov och fortsätter ha det så ses vi i nästa inlägg!

Här kommer lite exempel så ni ser vad jag menar.


Likes

Comments

Nu när det första och sista lovet som man har under hösten har kommit så kan man tycka att det är bra. Men samtidigt som det är så himla skönt att slippa skola, läxor, stress och allt annat som man slipper, så finns det alltid två sidor av myntet. Man tappar sina vanor och det är sjukt tråkigt att inte vara med de man tycker om mest.

Då kanske ni tänker:

-Men hallå, om du nu tycker om dina kompisar så mycket så kan du väl vara med de på lov också din dummer!

Jo det är sant. Man ska ju skapa möjligheter att träffa de även under lov. Men det är kanske inte alltid så lätt. Man själv ska iväg den dagen... personen man vill träffa kan inte just den dagen.. Visst man hittar nog tillslut en dag man kan träffas, men då är det 1 dag i veckan jämfört med 5 av 7 en vanlig skoldag.

Och om man är som mig så vill man helst inte skriva eller kontakta personer. För tänk om man skriver och stör när de gör något viktigt? De kanske inte ens vill veta av en eftersom det är lov och då vill man slippa allt och alla, bara vara själv för en gångs skull? Nej, då är det bättra att bara bita ihop och vara ensam än att störa någon annan. Liksom, hellre göra sig själv ledsen än någon annan. Det är iallafall det som jag utgår ifrån. Du kanske tycker annorlunda, och det är bra, för alla tycker olika. Och så ska det vara!

Likes

Comments

Nu när det är höst och alla börjar ta på sig mer kläder så tänkte jag att det kanske borde vara bra med en höst essentials.🍂 Och det får ju bli för killar eftersom jag inte kan sådär värst mycket om vad tjejer har/gör. 🍁

Det första måste ändå vara en fin och skön halsduk som man kan ha redan när det börjar bli lite kallt. Det blir en snygg detalj till en outfit. Och vi (jag) som lägger märke till det lilla extra kommer veta att ni kan ert fashion game 😉

Sen måste alla ha en skön tjocktröja. Med dragkedja, knappar eller inget alls, den måste vara skön och mysig! 🐻

Ett par Boots/kängor så du blir varm men ändå håller ditt fahison game on point.👟

Och såklart en mysig och varm jacka!

Sist men ABSOLUT inte minst! Någon att dela hösten med! 😘❤

Ni får ha det så bra och ta vara på tiden ni har med de som betyder mest i ert liv. För det kommer en dag då du ångrar att du inte spenderade mer tid med den personen. Även om du inte tror att det kommer hända just dig, så tro mig, det kommer hända. Mr. Teddy har varnat er 😉

Likes

Comments

Asså ni vet när man helt plötsligt bara lyssnar på en gammal låt, ser en film eller bara hittar en pryl som gör att man börjar tänka tillbaka på alla minnen man har haft med den saken/låten. Vad man gjorde, tänkte och ville då. Det är egentligen konstigt och lite läskigt men det är samtidigt rätt så roligt och skönt på något sätt. Man blir glad. Fast inte glad som glad, utan glad på ett annat sätt. Jag hoppas ni förstår vad jag menar och accepterar att detta blev ett sådär halvtaskigt inlägg igen. Men ha en fortsatt bra dag iallafall! :)

Likes

Comments

Här kommer ett litet roligt inlägg som ni kan läsa när ni har tråkigt :D

1. Vilket tuggummi brukar du köpa?

Extra, Sweet mint

2. Vad har du alltid i kylen?

Vet inte... Ketchup?🍅

3. Kex eller chex?

Kex SÅKLART!!!

4. Har du mjölk i kaffet?
Beror på, måste inte 😊

5. Apple eller Android
Har Apple produkter så antar Apple. Bryr mig inte så mycket om jag ska vara ärlig📱💁

6. Spolar du tandborsten med vatten före eller efter du sätter på tandkrämen?
Både före och efter, det känns ju konstigt annars 
😱

7. Hur står du vänd i duschen?
Står åt alla möjliga håll.

8. Knyckla eller vika ihop toa pappret?
Båda. Det beror på vad jag känner för. 
😂

9. Hur fördriver du tiden i kollektiv trafik?
Lyssnar på musik. Vad skulle man annars göra? Rätt så uppenbar fråga asså
💁🎧

10. Fönster plats eller gång plats?
Fönster plats

11. Stressad eller lugn?
Lugn för det mesta 
😌

12. Tålig eller otålig?
Tålig 
💪

13. Planerare eller impulsare?
Planerare alla dagar i veckan 
📝

14. Mppklädd eller nedklädd?
Uppklädd, det är ju så roligt 
😊#fancy👔

15.Sover du med dörren öppen eller stängd?
Öppen men nästan stängd

16. Vilken sida av sängen sover du på?
Mot väggen oftast, men det händer ju att man somnar på andra sidan lite då och då 
💤

17. Vilken är din foto min?
Denna frågan tror jag vi hoppar 
😂 (inte så mycket för mina selfies)

18. Musik eller böcker?
Musik 100%. Hatar böcker 
👿

19 Sms/mejl?
Sms, vi lever ju ändå år 2015

20. Sött/salt?
En blandning av sött och salt 
😉

21. Jan du nå näsan med tungan?
Japp
😄 Precis dock.

22. Tror du på spöken?
Asså detta kan man skriva ett helt inlägg om men just nu så säger jag att visst kan det finnas spöken. Men samtidigt så finns det många saker som säger emot detta. Om alla som dör blir spöken eller andar, vart är alla som har dött under vår mänskliga historia? Grottmänniskor? Riddare? 

23, Tror du på aliens?
Ja. Det kan ju inte bara vara vi som lever i hela universumet.
🌃 

24. Vad tror du händer efter döden?

Man dör. Punkt slut. Tills någon kan bevisa annat så tror jag inte något alls händer.😲

Likes

Comments

Undra hur många låttexter man egentligen vet om... Asså det är sjukt många. Man kan liksom inte bara fråga:

-Hej, hur många låttexter kan du?

-Hej, jag kan 1429st du?

-Bara?!? Ähhh jag kan 1670!

Det fungerar inte riktigt så. Iallafall för mig så kan man bara texten till en låt när själva låten spelas. Annars kan jag inte alls den. Så om någon kan det exakta numret på hur många dom kan utantill så får ni gärna starta en blogg och förklara hur ni lyckas räkna ut det...

Och det är konstigt att man kommer ihåg sånt som är oviktigt medan alla viktiga saker, exempelvis allt pluggande till prov osv, bara åker ut igen en timme efter man har pluggat. Det skulle vara mycket praktiskt om man kunde ersätta låttexter med det som man verkligen behöver. Fast samtidigt så skulle livet vara så tråkigt då... Det är nog bäst att vi har saker som de är och inte ändrar för mycket.

Detta var bara en liten tankeställare som jag fick.

Ha en bra helg så ses vi om två dagar! :)

Likes

Comments

Ja nu har Avicii släppt sitt nya album. Det släpptes idag så passa på att lyssna på låtarna nu innan de blir sönder spelade av alla andra.

Här är tre låtar som jag tycker är bra och kan tipsa er att lyssna på i det albumet:

1. Trouble

2. Sunset Jesus

3. Somewhere In Stockholm

Ha en bra fredag, ta det lugnt, lyssna på musik, festa eller gör vad ni vill. Bara ni har det bra så ses vi imorgon med ett vanligt inlägg :) 


Likes

Comments

Asså många säger att första intrycket är allt. Att man vet om man gillar någon eller inte bara efter de första 10 sekunderna man träffar personen. Visst, det är rätt till en viss del och jag håller med. Men samtidigt så vet jag rätt så många som inte är sig själva första gången man träffar någon. Jag är ett exempel på en sån person. Ifall ni träffar mig någon gång så kommer ni nog märka att jag inte är samma person som här på bloggen. Jag är alltid blyg första gången som jag träffar någon. Men när man väl lär känna mig så ser ni vilken person som jag verkligen är. #galen)

Så samtidigt som jag förstår att första intrycket är viktigt och att det säger mycket om en person, så säger jag att det inte är allt. Utan att det finns alltid två sidor av myntet. Ta allt med en nypa salt och ha det bra så länge. Haj! 

Likes

Comments

Instagram@teddy98teddy