Hej! Mycket händer just nu och jag känner mig inte särskilt villig att blogga. Jag tar därför en paus så får vi se när jag är tillbaka..

Likes

Comments

Hej! Sitter just nu på bussen på väg hem. Egentligen slutar vi inte alls så här tidigt men samhällsläraren har sjukskrivit sig så den lektionen blev inställt. Jag klagar för då får jag åka hem och vila, jag är ganska sliten. I tisdags kväll gick jag på promenad med en väldigt bra vän. Den blev lite lång, typ 2 mil, och igår badminton i 3 timmar. Därför åker jag hem och sover eller något. Ha det bra! :)

Likes

Comments

Hej och god kväll. Egentligen tänkte jag skriva ett blogginlägg nu och berätta om dagen, men jag orkar inte så jag gör det imorgon. Vi hörs då! :)

Likes

Comments

Godkväll! Idag har det varit en ganska speciell dag, för det har hänt mycket. Det började med att jag gick till skolan, fick massa papper, lite info och sen slutade vi tio i elva. Vi drog till bussterminalen där jag råkade möta Jonatan, och det slutade med sällskap på bussen. Vi kom på att åka till min gamla skola och hälsa på, och något slags intryck har jag uppenbarligen gjort för nästan alla kände igen mig. Hur som helst slutade det med att jag blev mattelärare för en timme vilket var riktigt kul! Sen dess har jag mest tagit det lugnt och nu pratar jag med världens finaste flickvän och ska strax sova. Hoppas ni får sova gott inatt!

Hur har er dag varit? smiley

Likes

Comments

Hej! Idag har det varit en riktigt lugn och skön dag. Min syster och systerdotter tog med sig mamma och åkte hem idag och sen dess har jag hunnit med att övningsköra och bara ta det lugnt. Imorgon börjar skolan och allvaret, och då kör vi på full fart! Nu har jag suttit här och slipat lite på cv:n, så nu ska jag åka en liten sväng och lämna in dom lite här och där. Hoppas jag får jobb så jag tjänar lite pengar på kvällarna efter skolan! smiley

Likes

Comments

Godmorgon! Dagens planer involverar 3 kg kräftor till kräftskivan hos grannen, jag ser fram emot det, men först ska jag passa den här gobiten!

Likes

Comments

God kväll på er allihop. Idag har det varit en ganska bra dag, jag gick upp och åt frukost innan jag tog med mig hunden ut på promenad. Medans jag ändå var ute och gick passade jag på att hämta ut busskortet för måndagen också, måste ju till skolan, något jag längtar till! Sen drog jag iväg till en kompis jag inte träffat på länge, riktigt kul och mycket skratt. Nu ska jag snart sova, jag tar en tidig kväll, det är skönt ibland. Hoppas ni har haft en bra dag allihopa! smiley

 

 

Likes

Comments

God kväll! Jag kom hem runt niotiden och har gjort mig hemmastadd  igen. Vi tog en runda kortspel förut och jag har kollat igenom lite post och sådär, men ingenting har egentligen hänt hemma medans jag har varit borta. Jag saknar Therese något otroligt, och jag längtar massor tills nästa gång jag får vara med henne, det är alltid underbart. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, jag ska upp i hyfsad tid imorgon då jag har lite att fixa, bland annat att hämta ut mitt busskort till skolstarten. Kan ju vara bra att ha det på måndag, haha. Men, innan jag ska dejta kudden tar vi och ser på ett avsnitt House eller något, så hörs vi imorgon! smiley

 

Min älskade kommer inom en snar framtid fixa med min blogg och den kommer genomgå en förändring. Den kommer få ett helt nytt utseende och sådär så jag hoppas att ni kommer gilla det. Jag vill inte avslöja för mycket för det ska bli en liten överraskning, men en ledtråd är att det kommer handla mer om mitt intresse wink
 

Likes

Comments

Hej! Efter två veckor tillsammans med min underbara är jag nu på väg hem. Dom här två veckorna har varit jättemysiga och jag längtar masso tills nästa gång, jag saknar henne redan..

Många laddar upp med både dricka, mat och godis när dom åker tåg, men allt jag har är en flaska saft. Duger alldeles utmärkt för mig :)
Eftersom att jag glömde mina hörlurar hemma får jag väl sitta och slappna av ett tag bara. Jag älskar att åka tåg, det är så mysigt, dert går snabbt och det är riktigt bekvämt.

Vad tycker ni om att åka tåg? :)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw