AUSSIE reklame + konkurrence

Har du altid haft en drøm om at dykke i Australien, hoppe ud fra et fly i Dubai eller måske et roadtrip i USA lyder fristende?

Så fortvivl ej, Aussie kommer dig til undsætning!

De har nemlig sat denne skønne konkurrence igang og du kan lige nu vinde en drømme bucket list oplevelse, vildt ikke?
Det et ganske nemt at deltage i konkurrencen og vinderen bliver allerede trukket på søndag d.25/2 kl.23:59

Så skynd dig at gøre som mig og deltag i konkurrencen i linket (HER)


HELD OG LYKKE VENNER!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

FASHION

Jeg er så forelsket i mine nye biker boots fra ASOS 🖤

& Du kan lige nu være heldig at få fingrene i et par inden de er udsolgt, for de er nemlig på tilbud til kun 309,-

👇🏽 lINK👇🏽


ASOS STUD BUCKLE BOOT

Likes

Comments

GIRLS GIRLS GIRLS, PERSONLIG

På mange måder er Sex & the city en tidløs serie, som mange kvinder nok har kunne spejle sig selv i en gang eller 10.. Det er en serie der handler om smukke Carrie som både er overfladisk, sjov og super uperfekt - ja hun er faktisk talt bare en kvinde vi alle kan finde os selv i på mange måder. Det er en fangende serie med kvalmede lomme citater, PMS og ikke mindst kærlighed fra alle sider. Jeg indrømmer gerne jeg har grint til jeg har grædt, og til tider siddet hulkende med en rulle toilet papir og en liter flødeis #sorrynotsorry

Så her kommer 10 ting jeg har lært af denne tidløse serie.


#1 At man skal eje et par Manolo Blahnik stiletter

Når man først har set Carrie gå New York gader tynde i et par Manolo Blahnik stiletter og hvordan hun bare worker dem til alle lejligheder - så ved man bare at man simpelthen bliver nød til at blive ejer af sådanne et par.

Dog er min bankkonto ikke helt enig med mig pt, men det kommer... bare rolig

#2 Døm ikke en mand på udseenet

Jeg ELSKER historien om Charlotte og Harry! Harry er langt fra Charlottes type når det kommer til udseenet, dog er hans omsorg og hans kærlighed så betagende at de selvfølgelig ender sammen og får to skønne piger (dette er dog i filmen)

#3 Ens liv er ikke fuldendt før man har et walk in closet

ALLE kvinder fortjener et walk in closet, det er hvertfald en ting Mr. Big har forstået

#hvorfinderjegminMrBig?

#4 Smag i mænd er vidt forskelligt

Tro det eller ej, så har jeg en veninde som ikke kan klarer synet af Tom Hardy.

Tom fucking Hardy?! Jeg ville kalde det dårlig opdragelse...

#5 Alle skal have en ven som Charlotte

Hun er unik, omsorgfuld, kærlig og så rent et menneske. Jeg er heldigvis så heldig jeg har en Charlotte eller to i mit liv, og aldrig ville jeg udvære dem for noget i verden. Mit absolut favorit moment med Charlotte i Sex & the city er helt klart da hun har Carries ryg når han forråder hende til deres bryllup #dervartårer

#6 New York er stedet du aldrig kan være overdressed

Jeg er typen der kunne finde på at tage et par stiletter på i fitness, forskellen her er bare det ikke ville overraske nogen i New York, men der skulle nok være en enkel eller to her der ville kigge en smule dømmende.

#7 Dating skal være sjovt, og du må gerne være kræsen

HØRT! Dating skal være sjovt - hvilket disse 4 kvinder følger til fulde

#8 Det er fandme ikke nemt at blive voksen

Selv er jeg 20 år, og jeg gruer sku lidt lidt for mine 20'ere hvis de skal være ligeså forvirrende som for disse skønne New Yorker-ladies

#9 Du vil blive værdsat for dit mod til at være dig selv

Samantha er blevet mange kvinders favorit karakter fra Sex & the city, af den årsag at hun er bund ærlig, 110% sig selv, ikke bange for at blotte sig (bogstavlig talt) og så minder hun alle os kvinder om at der skal kysses mange frøer, før prinsen står der ;)

#10 Vi har alle vores happy ending

Hvis man er tålmodig, så skal tiden nok komme og redde dig på et tidspunkt. Du skal nok finde din Mr. Big eller opnå en kærlighed som Charlotte og Harry's - nyd rejsen hen mod målet ;)

God weekend, de damer 😉

Likes

Comments

PERSONLIG

Endnu en uge er gået og jeg kan slet ikke forstå det allerede er fredag! Jeg har haft så meget at se til denne uge, at jeg har haft glemt alt om tid og sted.
Dog er jeg kommet virkelig positivt igennem ugen og har trods travl hverdag både haft tid til veninde stunder og selvforkælelse ❤️

I skal selvfølgelig ikke snydes for ugens plusser og minusser.


Minusser:
Jeg kan ikke finde mine læsebriller #gammelførtid

Minusser:
Jeg har ødelagt min døgnrytme og har nærmest ligget søvnløs hele ugen. Min krop er træt og udmattet, jeg har hovedpine og pyntet fint med store sorte render under øjnene. #minhjernemanglerendorfiner

Minusser:
Det gik op for mig at det er valentines dag næste uge og jeg er stadig ligeså single som sidste år #livinglife

Plusser:
Jeg har været inde og se forpremiere på den nye fifty shades AND I WAS DYING! Jeg bliver simpelthen nød til at få mig en Mr. Grey
KÆMPE anbefaling herfra ***** #myohmy

Plusser:
Jeg var igår (torsdag) inde hos Gun-Britt og få ordnet de gyldne lokker. Hvilke var tiltrængt! Elias som er elev der inde, fik æren af at ordne mit slidte garn og han har bare gjort det til UG.
Nu ligner jeg endelig et anstændigt menneske #lignermigselvigen #kæmpeanbefaling

Plusser:
Jeg går og venter på hele 3 skønne pakker fra ASOS #komnuuuuuu

Plusser:
Jeg har haft tid til at gå lange morgenturer på stranden #egotid

Likes

Comments

PERSONLIG

Jeg tænkte det var på tide vi lærte hinanden lidt bedre at kende, så hvorfor ikke dele 10 fede facts om mig selv

Klar?

1. Jeg er født d.14 november 1996 og var den eneste pige der blev født på Herlev hospital den dag.

2. Jeg er 165, med meget små fødder og så er jeg ikke vokset siden jeg var 13 og ramte puberteten.

3. Jeg har (næsten altid) dårlig karma.. det er selvfølgelig noget jeg har taget med fra mit tidligere liv (sarkasme kan forekomme)

4. Jeg er født sorthåret, omkring 1,5 års alderen blev det rødt og siden hen har jeg vokset mig til den gode danske kommune farve

5. Jeg er dybt afhængig af kaffe.. men det behøvede jeg vel ikke at sige

6. Jeg har boet alene siden jeg var 17 år.

7. Jeg har grønne øjne. (Fun fact) så har kun 2% af verdensbefolkningen grønne øjne og det er den eneste øjenfarve der kan ændre farve efter humør og helbred... and yes, i do feel special.

8. Jeg har en søster der er næsten 20 år ældre end jeg selv.

9. Spegepølse har været mit livret de sidste 20 år... i know

10. Jeg tror på den eneste ene.

Det var 10 facts om mig - feel free til at skrive 10 facts omkring dig selv i kommentar feltet nedenfor 👇🏽

Likes

Comments

Søndag er ugens hyggeligste dag, man starter morgenen stille ud og gerne med et veldækket morgenbord. Hjemmebag hører typisk også hjemme på søndagsbordet og denne søndag har jeg bagt kanelsnegle. De er både super lækre for den søde tand, men de er også ganske nemme at lave, så hele familien kan være med.

Opskrift og fremgangsmåde finder du herunder👇🏽Det skal du bruge (der er ca til 24 stk)


300 g Økologisk hvedemel
100 g smør eller margarine (blødt)
50 g gær
1 spsk. sukker
½ tsk. fint salt
1 æg
1 dl mælk

Remonce:

100 g smør eller margarine
100 g brun farin
2 tsk. kanel

Glasur:

100 g flormelis
1 spsk. kogende vand

Eller:

75 g flormelis

25 ren kakao pulver

1 spsk. kogende vand


Sådan gør du ( tager ca 90 min)

1. Lun mælken og opløs gæren heri. Gæren Skal smuldres i den lune mælk når den er taget af og ikke lunes med mælken.. Tilsæt melet og de øvrige ingredienser. Ælt til dejen er glat og ensartet. Hvis du har en rørermaskine, vil det gøre jobbet lettere.

2. Lad dejen hæve, tildækket med et rent viskestykke og gerne ret lunt sted, dejen skal hæve til dobbelt str.

3. Del dejen i 2 lige store dele og rul dem ud til 2 firkanter (ca. 30 x 30 cm). Fordel remoncen over hele dejen og drys med ganske lidt kanel. Rul pladerne sammen til en roulade og skær hver roulade ud i 12 lige store stykker.

4. Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir og tryk dem flade. Du kan også ligge dem i en form, det giver snegle et lidt andet udtryk (se billede)

5. Lad sneglene efterhæve, tildækket og lunt, ca. 20 min., mens ovnen forvarmes.

6. Pensl ganske lidtmed sammenpisket æg.

Bagetid:
Ca. 8 min. i en forvarmet ovn ved 220° C (varmluft 220° C) på ovnens midterste rille.

Efter afkøling pyntes sneglene med glasur.

Likes

Comments

PERSONLIG

"Hvorfor har du ikke en kæreste? du er jo sådan en pæn pige"

Og når jeg så får spørgsmålet, som jeg så ofte får: “Hvorfor har du ikke en kæreste?“. Så bliver jeg lidt træt indeni. Måske også udenpå. Jeg siger hvert fald ikke noget. Men jeg har lyst. Det er jo ikke fordi, at jeg vader i mænd. Det er jo ikke fordi, at de ligger i kø ude foran min dør og at jeg skal feje dem væk, når jeg skal ud (det ville også være trættende) Det er jo ikke fordi, at jeg leger tinderprinsesse og swiper mænd a lá “duer ikke, væk!“. Jeg har ikke en kæreste fordi, det har jeg bare ikke. Længere er den ikke. For mig, i hvert fald. Og jeg tror også at spørgsmålet provokerer mig, fordi jeg føler at jeg er forkert – fordi jeg ikke er en del af et par. Single er altså ikke lig med at være bund ulykkelig, grædefærdig og ensom. Sommetider, jo. Men det gælder jo også for dig som har en kæreste.

Men lige nu vil jeg så gerne andre ting. Jeg vil gerne drive min veninde gruppe endnu længere, jeg vil tage til arrangementer, jeg vil spise nutella med ske i min 7 dage gamle natkjole, i min seng kl 03:15 lørdag nat, jeg vil tale tabuer ihjel, jeg vil vise alle unge piger og kvinder, at det er fedt at være almindelig og det er almindeligt at være ensom. Jeg vil ikke, ikké (ja, der skal være to ikke’er) have en kæreste, men jeg leder ikke.

Og siden hvornår, har kærligheden haft noget med mit udseende at gøre? For så har du hvertfald ikke set mig søndag morgen, forvirret og med nutella fra natten i hele skærmen - det dælme ikke kønt.

Og jeg tror lidt dette indlæg er et opråb, for det er da ikke et tabu at være single. Det er sundt at dyrke sit forhold til sig selv, at finde tryghed og ro i sit eget selskab og hey! siden hvornår har det være "super ærgerligt" at kunne give ham den søde fyr nede fra fitten dit telefon nummer?
Likes

Comments

PERSONLIG

Det bliver mørkere og mørkere udenfor, vejret den sidste uge har været meget svingende og solen brænder ikke længere på den ellers sommerfriske hud. Det er lidt en mørk tid vi går i møde, og alligevel ikke - for selvom solen ikke længere viser sine stråler til langt ud på aften, så har vi jo stadig en masse at glæde os over.

Det sker desværre dog engang imellem vi rammer disse "mørke perioder" i vores liv, og at solen ikke længere giver os de samme endorfiner, gør absolut intet godt når man føler sig en smule fortabt i et tomrum. Jeg kender efterhånden mig selv ganske godt og jeg plejer også at vide hvornår jeg får disse "udbrud" og hvad der gør de kommer. Men denne gang kom det som regn fra en skyfri himmel. Jeg er faktisk inde i en vindunderlig tid i mit liv lige p.t, jeg får oplevet byen og verden med de skønneste mennesker omkring mig, jeg har mange mennesker nært som jeg bruger mange lange og skønne aftner med, både til fest og sjov men også til dybe samtaler. Hvad der har været årsagen til denne lidt mørke tid er jeg endnu ikke klar til at fortælle, men til gengæld trænger jeg til at fortælle lidt om hvordan jeg egentlig går og har det - for i bund og grund har jeg det jo egentlig ganske fint, livet spiller sin klag og jeg har altid noget at se til, på stående fod kan jeg faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har været hjemme mere end 2 timer af gangen.

Mest af alt tror jeg bare jeg har været stresset, livet tog en lidt stor og pludselig drejning for omtrent 8 uger siden og hverdagen har været gået i stå siden, jeg har absolut intet overskud, jeg laver intet andet end overspringshandlinger (læs: meget modent, i know) vi som unge har simpelthen så mange ting i dag og en person som mig selv vil gerne klarer det hele på den halve tid, hvilket altid rammer mig som et nederlag når det ikke sker. Det lyder lidt tragikomisk, når man som blogger bliver stresset, for hvor svært kan det lige være at skyde nogle flotte billeder, ligge et billede på Instagram eller opdatere snappen med det ellers overdådige hverdagsliv som man har (læs: ironi kan forekomme). Men jeg har ikke overskud til at blogge og har faktisk ikke haft det i en længere periode nu. Det har skræmt mig lidt og jeg har derfor også overvejet hvad der skulle ske med bloggen, men mest af alt har en pause faktisk været meget rart. Det har givet mig lidt ro og muligheden for at trække vejret ordentligt igen - en ganske simpel ting som har været alt for svær at opfylde. Men i skrivende stund føler jeg dog at jeg heldigvis er ved at være ovenpå igen, og forhåbentlig klar til at blogge hver dag snart. Heldigvis er det bare perioder og livet kræver mange løsninger, som jeg nok skal finde, alting tager vel bare sin tid?Likes

Comments

Årh hvor jeg dog elsker de danske sommeraftner - især en dag som idag.

Min kære veninde Sara skrev til mig for et par dage siden at hun havde fundet sine rulleskøjter frem og om vi ikke skulle nyde en aftentur sammen, hvilket jeg bestemt ikke kunne sige nej til. Jeg er blevet kæmpe fan af at stå på rulleskøjter og så gør det jo ingenting at det er godt for ballerne ;)

Jeg er derfor klippet en lille video sammen fra vores aftentur

Likes

Comments

Tillid kommer i mange størrelser og former. Mange former for tillid er ganske almindelige og typisk ting vi ikke tænker over i hverdagen - jeg har f.eks tillid til at bilisten holder tilbage når jeg kører i Københavns gader på min fine røde cykel, mens andre former for tillid er sjældne og unikke og er typisk den vi finder i kærligheden - det kan have dybe konsekvenser hvis den unikke tillid bliver brudt, for tilliden er nemlig ikke gratis. Alt kommer med en pris

Jeg valgte at ligge min tillid hos et forkert menneske for et par år tilbage - hos en mand der aldrig turde ligge sin hos mig. Hvilket resulterede i at jeg sad tilbage med følelsen af at blive berøvet for alt hvad jeg var og indebar.
Jeg mærkede den sivende frygt, sorg og smerte langsomt tage alt jeg kendte til fra mig - hvilket har sat sit spor og selvom jeg er kommet videre og startet forfra den dag idag, så vil frygten altid sidde dybt, for jo mere tillid du har til et andet menneske, jo større er smerten når nogle misbruger den.


Hvad kan man gøre? Kan man genskabe noget der er gået tabt?

En klog mand sagde engang til mig.
"Hvis der ingen tillid er, er der heller ingen kærlighed"

Hvilket rammer mig en smule dybere end jeg havde regnet med, det er nemlig en kunst at være stærk nok til ikke at trække den svigt og det tillidsbrud man har oplevet, med sig videre. Jeg tror på at en brudt tillid kan genskabes med lidt vilje, kærlighed og sammenhold - spørgsmålet er egentlig mere om det er noget man har lyst til, hvilket man skal tage til sig før man presser sig selv ud i en situtation man egentlig ikke ønsker. Men hvis der ingen tillid er fra start, er det kun et spørgsmål om tid før man rammer bunden.

Jeg har stadig tillidsbrud helt tilbage fra da jeg var barn, som jeg kæmper med den dag idag og de ting der har været sket gennem tidernes løb har givet mig en masse på godt og ondt. Jeg har f.eks. en klar forventning om at alle på et eller andet tidspunkt forlader mig (hårdt ikke?) men jo det har jeg - for hvis de mennesker jeg holder aller mest af og burde stole mest på svigter mig, så gør alle det vel før eller siden?

Det sætter mig faktisk i mange situationer jeg ikke har lyst til at tage del af og jeg mangler roen til at slappe af i det jeg er og i det jeg gør. Derfor er det vigtigt for mig at folk og mennesker omkring mig ikke ser det som et tabu at række hånden ud og bede om hjælp. Det gjorde jeg selv i en meget tidlig alder og det har givet mig nogle redskaber som har hjulpet mig godt på vej. Min gamle psykolog sagde en dag til mig

"Jamen kære Frederikke, det handler om at tro på sig selv - kan du ikke se det"


øh nej det kan jeg faktisk ikke, det er vel det du er her for? Men jo, det kan jeg nu. For som sagt kan et tillidsbrud være mange ting og det kan være et traume der kan ligge i dvale indtil den rette person, eller den rette oplevelse vækker det til live igen - derfor er det vigtigt at folk der f.eks føler jalousi, og/eller generelt mangel på tillid til andre mennesker graver end smule dybere end som så. Min psykolog og jeg fik gravet så dybt og så langt tilbage til min barndom som muligt, hvilket har lettet trykket fra mine skuldre gevaldigt.

Jeg har bevist valgt mange mennesker fra i mit liv og beholdt de få unikke og smukke venskaber jeg har - af den ene grund TILLID der er nemlig ingenting over et venskab hvis man ikke kan lukke øjnene og være sig selv.

Og husk nu....
"Tyv tror hver mand stjæler"

Likes

Comments