Hej allesammen.

For lidt over en måned siden var jeg med min årgang i Berlin. Det var en mega fed tur, og allerede efter 5 dage blev jeg forelsket i Berlin. Vi tog afsted mandag den 1. maj kl. 06.00 fra Sct. Hans skole. Turen derned var lang og varm, og alle var rigtig trætte. Da vi ankom til Berlin, var klokken omkring 14.00. Vi boede på et lille hotel i Charlottenburg, som er en bydel i Berlin. Jeg boede på værelse med Aiza og Camilla fra min klasse.

Da vi havde fået vores værelser, havde vi omkring 1 time til at pakke ud og gøre os klar til at gå hen til Fjernsynstårnet. Vi gik 8 kilometer før vi nåede tårnet, men det var det hele værd. Jeg har aldrig oplevet en så smuk udsigt før, som oppe i det tårn. Da vi kom tilbage til hotellet, var vi helt smadret, for det havde været en lang dag. Tirsdag, onsdag og torsdag var nogle meget kulturelle dage. Vi var på mange museer fx. Checkpoint Charlie museet, das Mauermuseum, East side gallery og Stasifængslet. Vi var også på sightseeing, både til fods og med bus. Vi så meget af Berlin fx. Judische Denkmal, Potzdammer Platz, Rigsdagen, Brandenburger Tor og meget mere.

Alt i alt var det en helt fantastisk tur, og jeg har lært så meget om Berlin. Når man går rundt i Berlin, er det ligesom at gå inde i en historiebog, det er helt utroligt! Fredag morgen kl. 08.00 kørte bussen tilbage til Danmark igen. Alle var så trætte, og der lå folk på gulvet og sov hele vejen hjem. Der var også en del der var blevet syge på turen, inklusiv mig selv, men det gjorde mig ikke noget. Jeg havde en fantastisk tur alligevel. Vi var i Danmark omkring kl. 16.00, og selvom det var en skøn tur, så var det dejligt at være hjemme igen.

Det var lidt om min tur til Berlin.

AdiosHey everyone.

About a month ago I went to Berlin with my class. It was an amazing trip, and learn a lot about Berlin's history. We visited Reichstag building, East side gallery, Checkpoint Charlie museum, Fernsehturm and a lot more. We also saw the Berlin wall, Judische denkmal, Olympiastadion Berlin and a lot more. I’m already in love with Berlin

Bye bye


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments


Hej allesammen!

I mit tidligere indlæg skrev jeg lidt om mig selv, min familie, venner osv. Derfor tænkte jeg, at det vil være en god idé, at skrive et indlæg om mine yndlingssteder - både hjemme ved mig selv og i mit nærområde.

Derhjemme tilbringer jeg rigtig meget tid i min have, men det er mest i sommermånederne. Haven er helt klart mit yndlingssted derhjemme. Jeg elsker at være udenfor og nyde det gode vejr. Noget af det bedste jeg ved, det er at grille og lave bål sammen med venner og familie på en lun sommeraften. Det kan gøre mig helt høj. Derudover elsker jeg at slappe af i min have, og man håbe på at få lidt farve. Så haven er skøn!

Jeg elsker at tilbringe tid med vennerne ved Munke mose. Munke mose er en park der ligger i mit nærområde, og det er et af de hyggeligste steder i Odense, synes jeg. Odense Å går direkte igennem Munke mose, hvilket giver mulighed for at sejle i cykelbåde, fodre ænder, og nyde en dejlig udsigt. Munke mose er omringet med skøn natur og skønne mennesker, og stemningen ved Munke Mose er fyldt med glæde. Derfor er Munke mose et af mine yndlingssteder i mit nærområde.

Nu ved I, hvilke steder der er mine yndlingssteder.


Hey everyone.

My favourite place in my own house is my garden. I love to spend time with my friends and family in my garden, but I also love to enjoy the good weather in my garden. My favourite place in Odense is Munke mose. Munke mose is a park in the middle of Odense. I love to hang out with my friends in Munke mose and just chill.

Likes

Comments


Hej allesammen.

Der er sket super meget i skolen her det sidste stykke tid. Vi har nemlig haft en naturfagsuge. Overemnet var “stjernestøv”, og jeg havde om et utroligt spændende underemne - nemlig “istid”. Jeg var i gruppe med Ida Sofie, Anna og Andreas fra min klasse. Til at starte med, var jeg lidt skeptisk omkring min gruppe, men efter kort tid kunne vi allerede mærke, at det var stjernegruppen. Vi arbejdede super godt sammen, og vi lavede rigtig meget på rigtig kort tid. Til at starte med skulle jeg faktisk ikke være i den gruppe, men så blev nogle af grupperne lavet om, og jeg kom heldigvis i en fantastisk gruppe.

Som sagt havde vi om istiden, og til at starte med vidste jeg INTET om istiden. Vi valgte emnet “istiden” efter, at vi i klassen havde set nogle dokumentarfilm om jorden efter "Big Bang". Vi syntes, at det kunne være spændende at arbejde med istiden og den kommende istid. Vi fik lavet en rigtig god problemstilling og nogle gode arbejdsspørgsmål, så vi havde en masse at lave. Vi lavede også nogle flotte plancher, som vi også skulle bruge til projektet. Jeg var desværre ikke i skole den dag vi skulle fremlægge, men jeg krydsede fingre for min gruppe hele dagen, og jeg håbede på det bedste. Ugen efter skulle vi vise vores projekt frem til en skolefest. Jeg var desværre heller ikke med til skolefesten, men jeg håber også, at det gik godt der.

Det var lidt om vores projektuger. Jeg håber, I synes det lød spændende.

Adios!Hey everyone.

This week we had a projectweek. We had about the earth and the universe. It was very interesting and I was in a good group. In my group we had about “ice age”. Our project was really good, and we worked well in our group. The presentation went well. On May 30th we showed our project to our parents at a schoolparty.

Bye bye!

Likes

Comments


Hej allesammen! Jeg tænkte, at det ville være en god idé at præsentere mig selv, så I nogenlunde ved, hvem jeg er.

Jeg hedder Frederikke Milling Mogensen, og jeg er 14 år gammel. Jeg bor i et lille byhus i midten af Odense sammen med min mor, far og alle mine kæledyr. Der har vi boet i snart et år. Til dagligt går jeg i 8. klasse på Sct. Hans skole, som du kan finde i Skibhuskvarteret. Jeg går på en international linje, så jeg rejser en del med min klasse, og vi lærer også nogle nye sprog. Derudover bruger jeg rigtig meget af min fritid på at synge, danse, spille teater, passe mit arbejde, og ellers bare hænge ud med mine venner, så jeg er helt klart en livsnyder. Derudover går jeg meget op i at være mig selv. Jeg har min helt egen stil, og det vil helt klart skinne igennem her på bloggen.

Jeg håber, at I vil følge med!Hey everyone! I thought it would be a good idea to tell something about myself, so you know who I am.

My name is Frederikke Milling Mogensen, and I am 14 years old. I live in a small house in the middle of Odense. I live together with my mom, dad and my pets. I go to school in Sct. Hans school. I go in a international class, so I travel a lot with my class. In my sparetime I dance, sing, and hang out with my friends, and I enjoy my life. I have my own personal style, and it will definitely shine through on this blog. I hope you will follow!


Det var lidt om mig!


Likes

Comments