Undgå en vinterdepression

Hej alle sammen og velkommen tilbage


Jeg har en tendens til at blive utrolig vinter deprimeret, og jeg kan mærke det allerede nu, da det er begyndt at blive mørkere når jeg står op. Derfor vil jeg i år virkelig gerne prøve at forbygge det. Jeg har derfor lavet en liste med ting jeg glæder mig til, når vinteren begynder så jeg har noget at se frem til.

1. December
2. Herunder Julelys i gaderne, julebag og juleaften
3. At sove med vinterdyne
4. At bruge mit varme nattøj og sutsko
5. Cute vinter outfits
6. Varm kakao
7. Æbleskiver
8. Brændte mandler
9. Støvle sæson

Jeg tror at mange har en tildens til at blive mere trætte om vinteren, det er mørkere og måske derfor svære at stå op, sådan har jeg det i hvert fald. Jeg er langt fra et vinter menneske, jeg hader kulde, regn og blæst. Jeg er ikke god til at have meget tøj på, jeg føler mig helt klaustrofobisk og gider ikke være udenfor, så det jo meget godt når jeg bor i Danmark haha. Generalt hader jeg faktisk at skulle udenfor så snart jeg skal have en jakke på, i så fald er det derfor jeg har lavet listen oppe over, haha.

Her i cornona tiderne er jeg lidt bange for at det bliver værre, jeg savner virkelig tiderne før det. Jeg elsker at være alene og bliver mere eller mindre et lille uhyrer hvis ikke at jeg får min alene tid. Jeg har brug for at kunne koble fra og bare være mig selv, ellers kan jeg ikke rumme andre mennesker. Når det så er sagt så savner jeg virkelig det sociale! Og generalt trives jeg faktisk ret godt i store selvskaber, jeg er kæmpe fan af at være sammen med en masse masse mennesker hele tiden, så længe jeg kan være mig selv senere.

Jeg kan godt mærke at cornona har taget på mit humør, jeg kan have svært ved at holde mig selv oppe hvis ikke jeg ved hvornår jeg kan se lyset for enden af tunnelen. Min måde til at holde mig selv oppe er ved at have noget at se frem til, om det er en café tur, serie hygge, eller en fødselsdag, så bare det at have planer i kalenderen som glæder en, det synes jeg virkelig hjælper mig. Vi må bare få det bedste ud af den her svære tid, passe på hinanden og os selv, og så sprede en masse kærlighed.

Kærlighed fra mig til dig

Synes godt om

Kommentarer

Aaron
,

Yes, with the usual winter depressive feelings and darkness, plus with coronavirus, and also the other seasonal flu, it's gonna be a very hard winter. I think it's good to mentally prepare for that, and I hope people do the "stay at home" thing more and more. I do think it's good to bundle up and go outside for some exercise and fresh air, even if it's at night, it's something that's good for the mind, body, and soul, even if it's just to gaze at the stars or sunset or the autumn leaves and take a nice walk. Take care and never give up! <3

FrederikkeJuul
FrederikkeJuul,

Exactly, but the best we can do is to take care at ourselves and each other, and follow the guidelines. Have a good night 💤


nouw.com/frederikkejuul