Slut med kemo - for good!

personligt

Hey allesammen og velkommen tilbage!

Yes, yes, yeees! Aldrig mere kemo, jeg er netop i dag kommet hjem fra min allersidste indlæggelse angående kemo.

Nu er Herlev tasken pakket ud, og et nyt liv kan begynde!

Som jer der har fulgt med på Instagram og bloggen her, ved at min sidste komo startede i tirsdags, og så skulle jeg være indlagt til fredag ca. (I morgen) Men mine tal var nede på under 300, så jeg kom hjem i dag, dog på piller, men fu*k det, jeg tror de var nede på 254 eller sådan noget, jeg er aldrig været indlagt så kort tid.

9 måneder i hellved, 9 måneder jeg aldrig turde håbe på ville ende godt, 9 måneder med smerte, gråd og frygt... De 9 hårdeste måneder i mit liv.

Nu er det slut, jeg har siden december sidste år, brugt ca 125 dage, på hospitalet, + et par blodprøver osn hist og her.

Her i uge 39 skal jeg til udskrivnings samtale, jeg skal til en del scanninger og undersøgelser den næste fremtid, og så håber jeg virkelig bare på at solen vil skinne på min vej fra nu af.

Her i søndags, valgte jeg at falde og forstue min venstre storetå, og flække min negl, så ja, nu humper jeg lidt rundt igen, Why not, godt gået Frederikke!

Jeg tror ikke rigtig der er så meget mere at sige, udover tak, tak til alle jer der har støttet mig igennem hele dette forløb, de venner der ikke bare er skredet, mine fættere der løber et marton, og barbere sit hår af for min skyld, en familie der besøger mig på hospitalet dagligt, en søster der henter alt jeg har behov for, og en mor der er med indlagt HVER gang!

Jeg er stolt, jeg er stolt over jeg er kommet ud af det her, jeg er stolt over at havde klaret og overvundet den skod sygdom, jeg er glad for at kunne vise at det ikke kun er eventyr der ender lykkeligt.

Vi ses i næste i indlæg, der kommer snart ret exciting news.


Kærlighed fra mig til dig

Synes godt om

Kommentarer

AlicesWonderland
AlicesWonderland,
fantastsik nyhed ❤️ du er så sej!!
nouw.com/aliceswonderland
FrederikkeJuul
FrederikkeJuul,
Tusind mange tak❤️
nouw.com/frederikkejuul