SÆT TID AF TIL AT OPLADE DIG SELV

Hej alle sammen og velkommen tilbage


Hvad betyder noget for dig? Hvad betyder mest for dig?

Sætter du det i første række?
Hvis ikke, hvorfor?

Hvad gør dig glad? Hvad har du brug for?
Gør du det? Gør du det ofte nok?
Hvis ikke, hvorfor?

Husk på at vi ikke er her forevigt, brug derfor din tid med omhug.

For at du kan oplade din krop og dit sind, er du nødsaget til at passe på dig selv. Måden du passer på dig selv, er at lytte til dig selv, lytte til din krop.

Spørg dig selv “Hvad har JEG brug for?”

Jeg har med tiden lært hvad at jeg har brug for, hvad at jeg oprigtigt har brug for, og ikke kun tror jeg har.

Jeg har brug for me time. Tid hvor at jeg kan være mig selv, hvor at jeg kan sætte mit fokus 100% på mig selv, uden at skulle tænke på andre omkring mig.

Det gør jeg på mange forskellige måder. Jeg går rigtig tit en tur, når jeg går så sætter jeg mine tanker fri. Jeg elsker at gå i det fri helt for mig selv, uden nogen forstyrrelser eller andre mennesker omkring mig. Det er min måde at lade op på.
Vi har alle - ligesom mobiltelefoner - brug for at blive ladt op engang i mellem, ellers går vi død. Jeg kan mærke at hvis jeg ikke har gået en lang nok tur, og fået gennemtænkt mine tanker nok, måske fordi jeg ikke følte tid nok til det, så går jeg hurtigere død. Ligesom hvis din mobil kun når at få 30%, så går den også hurtig død igen.
Når jeg går, så går jeg uden musik, bare mig og mine tanker. Jeg elsker at tænke, jeg elsker at reflektere over dagen, livet, kigge og opdage nye ting!

Måden jeg også oplader og holder “me time” er ved at skrive. Jeg elsker at skrive, jeg elsker at komme ud med mine tanker og følelser.

Vi mennesker kan hurtigt stresse gennem dagen og glemme os selv, glemme hvad vi har brug for, og derfor synes jeg at det er noget vi skal sætte tid af til. Du sætter tid af til at gå i skole, på arbejde, cafeture, hvorfor ikke sætte tid af til at gøre noget sundt for dig selv? Lige meget hvad end det så er.

Så snart at vi ikke lader livet stres overtage, men lytter til os selv, og gør hvad vi har brug for, jo gladere bliver vi. Jo gladere bliver folk omkring os. Jo bedre mor, far, kæreste, datter eller veninde bliver vi. Hvis vi er stressede og ikke har andet i hovedet, fordi vi ikke har fået tid til at beabejde det. Så snære vi af folk, og bliver sure. Og hvad sker der når vi gør det? Så skaber det dårlig stemning, og man bliver ked af det, fortryder det, og har endnu en ting at tænke på, en negativ stressende ting.

Så hvad med at vi alle giver hinanden plads, plads til at udfolde os, udvikle os, vores mindset, os som mennesker. Lader os hele, vokse og oplade.

Instagram: HER

Kærlighed fra mig til dig

Synes godt om

Kommentarer

FrederikkeJuul
FrederikkeJuul,
Thank you so much😌
nouw.com/frederikkejuul
FrederikkeJuul
FrederikkeJuul,
Thank you so much😌
nouw.com/frederikkejuul