sådan opdagede jeg at jeg havde kræft.

personligt

Hey allesammen.

Dette bliver nok et ret langt indlæg så er du advaret.

Denne gang vil jeg fortælle lidt om hvordan jeg opdagede jeg havde kræft.

Godt så, det hele startede helt tilbage fra et halvt år siden.

Jeg begyndte at få ondt i min venstre overarm, skulder og det øverste af ryggen, om det kom fra den ene dag til den anden eller om det kom langsomt husker jeg ikke helt præcist da det er så længe siden.

Jeg husker dog at det gik rigtig stærkt, så stærkt at jeg begyndte at spise piller dagligt og til sidst havde jeg så mange smerter at jeg ikke sov ret meget, og nogen gange ikke kunne tage i skole pga smerter.

Jeg gik til lægen men blev sent videre til fys. Da det ikke hjalp tog min fysioterapeut en ultralydsscanning, hvor han så sendte os akut på skadestuen, der var nogen problemer da vi skulle forbi min læge først og han ikke syntes det var alvorligt nok til at vi kunne komme afsted akut, dette skete slut november.

Da jeg langt om længe kommer afsted til røgten bliver jeg sendt videre til MR scanning, da de kan se der er noget rave ruskende galt, vi fik af vide den var brækket, men at der også var noget mere, han viste bare ikke hvad.

Vi får så en tid til samtale d. 12 december, jeg tænker at jeg skal snakke med en narkose læge omkring operation, da den jo er brækket. Da vi kommer ind til samtale sidder der en overlæge, min mor og jeg kigger lidt mærkeligt på hinanden, men tænker så ikke videre over det, vi får så af vide at det er kræft og vi allerede er overgået til rigshospitalet.

Jeg bryder grædende sammen og kigger bare på ham overlægen og siger ”jeg vil ikke dø.” Han var heldigvis rigtig flik. 

Vi kommer på rigshospitalet og får fortaget en beopsi, det er hvor de stikker en nål ind i din knogle og tager en prøve af kræftknuden, det gør, uden at bande for meget, rigtig fu*king ondt!

Senere samme dag kommer vi til samtale hvor vi får hele forløbet af vide, først 2,5 måneds kemo, så 1 måneds operation og så 2,5 måneds kemo igen og måske stråler bagefter. (har så lige fået af vide jeg skal havde 5 måneders kemo efter operation, yahh.. nej hvor dejligt, har jo alligevel ikke andet at fortage mig, ork jo)

Det en ret sjældent form for knoglekræft jeg har som kun rammer 5 til 15 om året, jeg har været igennem første omgang kemo og den store operation ligger om under en uge, spørg mig om jeg er ved at skide en grøn gris, og nej hele zoologisk have er på vej ud haha.

Det var så lige en lille smule om hvordan jeg opdagede jeg havde kræft, der kommer snart et indlæg op om hvordan jeg tilbragte min juleaften, det var nemlig til kemo på hospitalet, yes.

Håber i vil glæde jer.

Kærlighed fra mig til dig.

Synes godt om

Kommentarer

Simonejoh
Simonejoh,
Mulle jeg bliver helt rørt 😓 Jeg elsker dig virkelig meget. Du må ikke forlade mig. Vi har for meget vi skal indhente. Jeg vil aldrig være der for dig husk det mulle ❤ husk du kan altid ringe du ved hvor jeg er mulle ❤❤