Søg

personligt, operationer

Hey alle sammen og velkommen tilbage.

Jeg tænkte jeg lige ville give jer en lille update, på hvordan operationen af min poter cat gik.

Jeg blev ringet op mandag hvor jeg fik af vide jeg skulle opereres onsdag.

Jeg kom derind fasten som jeg jo skulle, og havde heller ikke drukket siden tirsdag aften, så var både rigtig sulten, og tørstig.

Jeg kom op på afdelingen hvor jeg skulle skifte tøj osv, der var lidt problemer med hvem der skule tage i mod mig, og operationen blev også skubbet 1 times tid.

Jeg kom langt om længe ned og skulle opereres, og alt gik som sådan som det skulle, jeg vågnede op på opvågningen og havde faktisk ikke nogen smerter. (de kom så senere)

Efter nogen timer hvor jeg er blevet lidt mere frisk i hovedet, fortæller min mor mig så at det plasticrør der går fra lige under halsen, og ned til porten, knækkede under operationen, de kunne ikke få det sidste stykke med ud, uden det ville blive en meget større operation end forventet, så de lod det bare være, de siger det ikke har nogen betydning, så det må jeg jo bare vælge at stole på, synes stadig det lidt mærkeligt jeg har et fremmedlegeme inden i kroppen, som slet ikke burde være der.

Jeg har selfølgelig også nogen skruer og en plade inde i min arm, men føler alligevel bare Ikke det er det samme, da det er meningen de er der, men det er et fejl noget af plasticrøret er der.

Jeg kom hjem på dagen, smerterne begyndte at komme, da bedøvelsen aftog, spiste noget morfin de første 2 dage, sammen med lidt pamoler, og efter har der ikke været det store at mærke til.

Jeg har været oppe at få fjernet stingene tidligere i dag, det gjorde ret så ondt, men det gik heldigvis hurtigt.

Følg mig på instagram HER

Følg min facebook side HER

Så bliver du opdateret hver gang der kommer et nyt indlæg ud.


God dag.Kærlighed fra mig til dig.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments