Jeg er uden pis, gået i overgangsalderen!

operationer , personligt

Hey alle sammen og velkommen tilbage.

Jeg har på det sidste haft det lidt mærkeligt i min krop, jeg har haft rigtig mange svedturer, jeg har faktisk ikke bare svedt, men sådan kamp svedt.

Da jeg blev opereret første gang, hvor jeg fik fjernet min ene æggestok, fik jeg afvide at kemoen godt kunne risikere at ødelægge alle mine resterende æg, og jeg derfor ville komme i overgangs alderen, for en periode, sandsynligheden er der, og den er ikke helt lille.

Sorry guys, hvis det her bliver lidt, tja, to much, men altså...
Jeg fik afvide inden min allerførste kemo fra knap 7 måneder siden, at jeg kunne risikere ikke at få min menstruation under hele seancen, men jeg har haft den, og den har kørt okay regelmæssigt, men efter min sidste operation, altså den der tog næsten 11 timer, (der er link til indlægget her ) Har jeg kun haft den 1 gang, og det er 3 måneder siden nu.
jeg har i dag været til samtale med min overlæge, som siger at min menstruation nok først kommer igen når jeg engang er færdig med kemo, og indtil da vil jeg være i en slags overgangsalder, (og vil havde alle symptomerne) han spurgte om jeg havde svedt meget, hvilket jeg i den grad har, dette er højest sandsynligt kort varige da den formentlig kommer igen om små 2 måneder, hvis ikke den gør er det nok fordi kemoen har ødelagt alle mine æg, og så skal jeg lige få sat dem ind ved endnu en operation, for er det over længere tid man er i overgangsalderen, tager ens knogler nemlig skade, og det gider jeg sku ikke, haha.

Jeg ved det lyder helt gag det her, og til at starte med troede jeg også de jokede, men nej, mine svedturer er bare en del heftigere end hvis man er "gammel"
Så nu ved jeg hvordan folk på 50+ har det, og puha...

God mandag til jer.


Kærlighed fra mig til dig.

Synes godt om

Kommentarer

Sandra,
Det er jeg virkelig ked af at høre.. Jeg gik i overgangsalderen da jeg var 29. Hedeturene er ikke rare - nu ved jeg ikke hvad du må og ikke må få, nu du er under kemo, men man kan i helsekostforretninger købe piller der mindsker svedproduktionen. Det hjælper meget, kan jeg hilse og sige.. 😊 de er udvundet af planter og de indeholder ingen dårlige kemikalier 😊
www.fluffydreamsforeveryone.dk
FrederikkeJuul
FrederikkeJuul,
Mange tak for hjælpen men det hele burde falde normalt på plads om 2-3 måneder, så håber det går - dejlig dag😊
nouw.com/frederikkejuul