Flere operationer, hudtransplantation, og lille update.

operationer , personligt

Hey allesammen og velkommen tilbage.

I dags indlæg vil være en lille Update, da der er sket ret meget på det sidste, og der er nogen ting jeg ikke har nævnt for andre end mine tætteste.

Jeg har en god nyhed vi lige kan få afvejen.

Først og fremmest er jeg startet til ergoterapeut, det er vel 1 måneds tid siden vil jeg tro, meningen var jeg først skulle starte når min kemo var slut, i september ca, men jeg har været til samtale på Rigshospitalet hos min overlæge, og han syntes at det var så fint det hele, og jeg kunne meget mere med armen, end de nogensinde havde turde håbe på, hvilket også er resulteret i at jeg overhovedet ikke bruger slynge mere. (og det er virkelig dejligt, for den var så varm, og jeg fik så dårlig ryg)
Min arm kan næsten strækkes helt ud, så når jeg går holder jeg ofte fat i min bluse, så den ikke "falder" ned, og jeg er mere eller mindre også begyndt at kunne skære min mad ud selv - det er så fedt at kunne se fremskridt på det hele.
Jeg har været til ergo 2 gange nu, og skal igen om nogen få dage.

Nu til noget af det jeg har holdt lidt hemmeligt for nogen af jer, eller ihvertfald så vidt muligt prøvet at udgå folk fandt ud af.
Da jeg blev opereret lavede de en hudtransplantation fra mit skinneben, og op til min arm, for at sikre at knoglen havde det fint, hvilket gør at jeg har en, ifølge mig, temmelig stor klam hudø på min arm, jeg har nok nævnt det, men det er de færreste der har set min arm, jeg syntes selv det ser mega klamt ud, og det har set meget værre ud- tro det eller lad vær.

Jeg vil meget gerne havde den skåret væk, hvilket jeg skal til samtale om, om ca 6 måneder, det var noget vi havde snakket om inden jeg overhovedet blev opereret, hvis jeg skal opereres vil de bare lige skære hudøen væk, og lappe mig sammen, der hvor jeg allerede har ar - så jeg får et langt ligesom på mit ben, og ikke et langt der deler sig, hvis i undre jer over den lille klamme brune plet i bunden, så er det noget sår der endnu ikke er faldet af.

For nogen kan billederne måske godt virke en smule stødene, så nu er i advaret.
Jeg håber i nyder sommerferien.

Kærlighed fra mig til dig

Synes godt om

Kommentarer