DIN PERSONLIGE UDVIKLING

personligt

Hej alle sammen og velkommen tilbage


Har du nogensinde tænkt på hvorfor du er som du er?

Jeg tror at alle de mennesker du møder på din vej igennem livet, har en vis indvirkning på hvordan du som person er. Jeg tror vi mennesker kopier hinandens personer, og det samme omvendt ved at lave modsætninger.
Hvis du møder et menneske hvis karaktertræk du virkelig godt kan lide, så tror jeg du på automatik vil kopier en vis del af dem, at du vil tage små ting fra andres personer, og kreere din egen person ud fra det. Hvis du møder et menneske som gør nogen bestemte ting du godt kan lide, kommer du selv mange gange til at gøre det samme. Hvis du der i mod møder et menneske hvis personlighed du ikke bryder dig om, vil du på automatik gøre det modsatte.
Hvis du møder et menneske i super Brugsen som for eksempel lader dig komme foran i køen, så vil du måske gøre det samme for et andet menneske næste gang, fordi den handling dit medmenneske gjorde for dig, gjorde dig glad.

Livet for mig handler om at gøre hinanden glade, at være glad, og ikke at spilde mit liv på negativitet og ligegyldigheder, hav i dit liv hvad der giver dig energi, og ikke hvad der dræner dig for energi, jeg lover dig alt vil blive nemmere.

Jeg lever meget efter at være det menneske jeg ønsker at have i mit eget liv. De karaktertræk jeg rigtig godt kan lide hos andre, prøver jeg at genskabe i mit eget sind. Jeg prøver at behandle andre som jeg gerne vil behandles, at give uden nødvendigvis at få igen, for alt godt kommer til dem der venter.

Hvis jeg møder et menneske der smiler, så smitter det af på mig, jeg bliver så glad når jeg kan mærke glæden eller betænksomhed gennem et andet menneske, mit hjerte bobler af glæde når vi er gode ved hinanden, når vi er gode ved vores medmennesker om vi kender hinanden eller ej, og behandler hinanden med respekt. Respekt for hinanden er noget af det vigtigste, og gensidig respekt topper.

Dette er også grunden til at vi som mennesker udvikler os, og vokser fra hinanden. Vi opbygger alle en personlighed, den personlighed udvikles hver dag, resten af livet, for du vil opleve nye ting resten af dit liv som vil få en påvirkning af hvordan du ser, oplever og gør ting. Vi har alle nogen grundværdier, de grundværdier vi har kan være ens nu, men det kan ske at nogen af de ting som du aldrig har vægtet så højt før, vil komme til at få større betydning senere i livet, fordi der kommer en oplevelse som vil forstærke nogen bestemte følelser, og dermed få dig til at ændre dit syn på bestemme ting.

Har du nogensinde tænkt på at ham eller hende, veninden eller kæresten, ikke var hvem du troede de var? Det kan de i grunden faktisk godt have været, med det mener jeg at personen godt kan have været som du tror, men at personen har udviklet sig, styrket nogen grundværdier som du nødvendigvis ikke vægter nær så højt, og derfor glider fra hinanden og søger nye veje. At vi mennesker starter i stammen af et træ, men langsomt glider ud af forskellige grene og videre til en ny, fordi det sted passer bedre til hvordan den person du er blevet til er.

Jeg vil gerne slutte af med at sige at du er et fantastisk menneske, og at de mennesker der skal være i dit liv, vil være i dit liv. Hvis du er en af de midterste brikker i et puslespil, så se folk omkring dig som de resterende brikker, nogen gange skal en brik byttes ud med en der passer bedre ind, nogen gange tager det lidt tid at finde ud af, fordi nogen af de andre brikker lige skal på plads først, nogen gange tror du en brik passer ind, men i det store hele passer den langt bedre ind i det hele andet hjørne, nogen gange i et helt andet puslespil. Nogen gange har brikken der sad et bestemt sted passet helt perfekt ind, men fordi vi som personer udvikler os, kan det ende med at brikken ikke passer så godt ind længere hen i livet. En brik vil aldrig sidde det rigtige sted hvis den skal presses ned, hvis den ikke passer ind af sig selv, er det ikke den rigtige. Med det mener jeg at man skal være sig selv, hvis du ikke er dig selv vil dit puslespil og de mennesker som du møder på din vej, ikke passe til hvem du i virkeligheden er, men passe til den person du har opdigtet, vær dig selv, så skal dem der er rigtige for dig helt af sig selv nok finde dig. Du vil bygge videre på dit personlige puslespil resten af dit liv, lave justeringer så det tilpasser dig. Husk på at om der er 3 brikker eller 25, så vil det være det rigtige for dig, og resten skal nok komme helt af sig selv, bare lad dig rive med.

Vær dig selv, mærk efter, gør hvad der gør dig glad.

Kærlighed fra mig til dig!

Synes godt om

Kommentarer