At være til stede 100%

everyday, personligt

Hej alle sammen og velkommen tilbage


Jeg arbejder tit på at holde styr på mine egne tanker, om at holde fokus, og bare være i det nu jeg nu engang er i.

Noget jeg rigtig gerne vil blive bedre til er at fokusere på en ting af gangen, for hvis jeg fokusere på 10 ting på samme tid, så ender det i kage. Jeg har brug for struktur over tingene.

Jeg er blevet meget bedre til det, men i mine øjne kan man altid forbedre sig, om ikke andet holde ting ved lige.

Lad os tage et eksempel. Når jeg sidder i skolen og har dansk, så kan mine tanker meget nemt glide hen på den religions aflevering jeg har for, samt at jeg skal huske at ringe til lægen, og så skal jeg i øvrigt også huske 40 andre ting, hvilket gør det svært at holde fokus på det digt eller hvad vi nu er i gang med.

Jeg har stort set altid enten et word åben, papir, something like that, i nærheden, så hvis jeg kommer i tanke om at jeg skal huske noget, så plejer jeg at rulle lidt ned af siden, sætte skriftstørrelsen til 24, og så skrive hvad jeg skal huske der, på den måde forstyrre det mig ikke, eller fylder i mit hovede. Når timen så er ovre, skriver jeg det ind i mine noter, hvor at der er sådan en “hak af” funktion. På den måde kan jeg holde overblik.
Jeg laver rigtig mange “To Do” lister i mine noter, flere om ugen. Jeg kan godt lide at jeg kan gå ind i mine noter, og hakke de ting af jeg nu har fået ordnet, og kan se de resterende jeg mangler.

Hvis at jeg sidder i dansk og tænker på min religions aflevering, at jeg skal handle, ringe til lægen, og huske at skrive tillykke til en veninde. Så høre jeg kun halvt efter, og mit fokus på hvad vi laver i dansk, lægger nok kun på 40% og så er de resterende 60% fordelt udover resten, stres, ting jeg egentlig ikke skal fokusere på nu. Hvis jeg gør det med alting, vil jeg aldrig være 100% tilstede, derfor prøver jeg så vidt muligt at være hvor jeg er, havde fokus på det, og så tænke på resten når tiden er til det.

Jeg håber at i alle har haft en dejlig påske, og har det godt trods omstændighederne vi alle nu engang er i.


Kærlighed fra mig til dig

Synes godt om

Kommentarer