Søg

personligt

Hej alle sammen og velkommen tilbage.


Fu*k hvad nu?

I går var jeg til røntgen og ergo på riget, noget jeg er stort set er, nogen gange om måneden, i det vi skulle til at gå, bliver jeg ringet op af "min" overlæge, han har kigget på røntgen billederne, og det viser sig der er et brud på knoglen, det et brud der åbenbart har været der nogen uger, hvordan det er sket, ved vi endnu ikke, og om vi finder ud af det, er nok heller ikke sikkert.

Brudet er nede omkring den skinne, jeg har fået sat ind i min arm, så heldigvis holder den sammen på det hele, sammen med nogen søm.

Jeg skal havde taget et nyt røntgen billede om halvanden måneds tid, for at se om knoglen er ved at vokse sammen, hvis ikke, jaa, det turde jeg simpelhen ikke at spørge om.

Så lige nu er update, at den nye knogle (den fra benet, som er rykket til armen) skal vokse sammen med den anden, plus, at det brud der er, skal hele.

Jeg overskuer simpelhen ikke flere operationer og mere bøvl i mit liv, for at være ærlig, synes jeg der har været nok, jeg kunne simpelhen ikke lade vær at fælde en tåre eller 2 igår, jeg er nu blevet opereret 4 gange på under 1 år, på grund af den her skod sygdom, det er så pisse mega lorte uretfærdigt.

I dag er det d. 17/10, så om halvanden måned er vi omkring d 1 December, jeg håber inderligt meget at det hele bare vokser sammen som det skal, og at alt går fint, for ved virkelig ikke hvad jeg vil gøre, hvis jeg skal bruge min December måned på hospitalet igen år...

Lige nu ved jeg desværre men heldigvis ikke så meget, men skal selvfølglig nok give en update når jeg ved mere, eventuelt efter næste røntgenbillede.


Kærlighed fra mig til dig.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

personligt, operationer

Hey alle sammen og velkommen tilbage.

Jeg tænkte jeg lige ville give jer en lille update, på hvordan operationen af min poter cat gik.

Jeg blev ringet op mandag hvor jeg fik af vide jeg skulle opereres onsdag.

Jeg kom derind fasten som jeg jo skulle, og havde heller ikke drukket siden tirsdag aften, så var både rigtig sulten, og tørstig.

Jeg kom op på afdelingen hvor jeg skulle skifte tøj osv, der var lidt problemer med hvem der skule tage i mod mig, og operationen blev også skubbet 1 times tid.

Jeg kom langt om længe ned og skulle opereres, og alt gik som sådan som det skulle, jeg vågnede op på opvågningen og havde faktisk ikke nogen smerter. (de kom så senere)

Efter nogen timer hvor jeg er blevet lidt mere frisk i hovedet, fortæller min mor mig så at det plasticrør der går fra lige under halsen, og ned til porten, knækkede under operationen, de kunne ikke få det sidste stykke med ud, uden det ville blive en meget større operation end forventet, så de lod det bare være, de siger det ikke har nogen betydning, så det må jeg jo bare vælge at stole på, synes stadig det lidt mærkeligt jeg har et fremmedlegeme inden i kroppen, som slet ikke burde være der.

Jeg har selfølgelig også nogen skruer og en plade inde i min arm, men føler alligevel bare Ikke det er det samme, da det er meningen de er der, men det er et fejl noget af plasticrøret er der.

Jeg kom hjem på dagen, smerterne begyndte at komme, da bedøvelsen aftog, spiste noget morfin de første 2 dage, sammen med lidt pamoler, og efter har der ikke været det store at mærke til.

Jeg har været oppe at få fjernet stingene tidligere i dag, det gjorde ret så ondt, men det gik heldigvis hurtigt.

Følg mig på instagram HER

Følg min facebook side HER

Så bliver du opdateret hver gang der kommer et nyt indlæg ud.


God dag.Kærlighed fra mig til dig.

Likes

Comments

operationer

Hej alle sammen og velkommen tilbage.


Jeg blev i mandags ringet op af hospitalet, de sagde så at jeg skal ind og havde fjernet porten her på onsdag, altså i dag, jeg skal opereres kl 09:00, så lige om lidt, jeg fik det af vide i mandags, min søster havde fødselsdag i går, i dag skal jeg så opereres, og torsdag tager min søster og mor afsted til Kbh til søndag. (Nicolines konfirmation gave)

Jeg synes pludselig at det hele gik lidt stærkt, jeg havde håbede at få det af vide lidt før, så jeg kunne nå at "forberede" mig lidt.

Det er dog en ret lille operation som ikke tager forfærdelig lang tid, så jeg kommer hjem samme dag som jeg skal derind, heldigvis.

Tilgengæld er det sidste gang jeg overhovedet skal på Herlev hospital, endnu en milepæl er sat.


Når jeg har været inde og få fjernet porten, overgår jeg til Rigshospitalet, hvor der er en masse opfølgende, bla. Ergo, samtaler, scanninger, og røntgen.

Her i sidste uge, var jeg på hospitalet 3 gange, så selv om jeg er færdig, er jeg jo ikke "færdig"

Følg mig på instagram HER

Følg min facebook side HER


Kærlighed fra mig til dig.

Likes

Comments

knæk cancer showet

Hey alle sammen og velkommen tilbage.

Mikkel (Kryger) synes lige han skulle starte indlægget, så her er lige hans ide, til hvad der burde stå.

"Den helt fantastiske, dygtige og sympatiske og flotte og dygtige igen Mikkel Kryger har besøgt mig i forbindelse med Knæk Cancer."

Som i kan se på overskriften, har jeg fået lov til at medvirke i Knæk Cancer programet, her d. 28 Oktober.

Jeg har over de sidste par uger skrevet, ringet og snakket sammen med nogen af dem, der står for programet.

Mikkel Kryger, nogen tilrettelægger, og en kameramand, har været herhjemme, og et smut forbi hospitalet, og filme lidt forskelligt som i kan se i showet, jeg må dsv ikke afsløre for meget, men jeg laver et indlæg igen, når det er blevet vist i fjernsynet.
Der kan jeg nemlig først vise jer det hele, og en lille form for behind the scenes.

Jeg håber i vil se med på TV2, og at i synes det var en fed nyhed, selvom jeg dsv ikke kan røbe for meget.

Følg mig på instagram HER

Følg mig på min facebook side HER


Kærlighed fra mig til dig.

Likes

Comments