Hej jeg er ny her på bloggen, så jeg vi gerne fortælle lidt om mig selv.

Hej jeg hedder Frederikke og er 13 år, jeg går i klasse med 17 andre dejlige mennesker. Før jeg flyttede til den skole jeg går på nu, har jeg gået på tre andre skoler. Jeg har gået på en skole over på sjælland men så flyttede vi til sverige og så gik jeg i skole der i et stykke tid. Men der boede vi ikke så lang tid før vi blev smidt ud af min mors kæreste. Så måtte vi jo flytte igen, så flyttede vi til en lille by som hedder Ørbæk og så gik jeg der et par år. Lige ind til vi så skulle flytte igen, det er forhåbentligt den sidste folkeskole jeg kommer til af gå på. Men jeg har haft det godt på alle de skoler som jeg har gået på, og jeg er aldrig blevet mobbet eller drillet, og har heller aldrig selv mobbet.

Min fritid

Jeg bruger meget tid på mine venner og min sport, men det vigtigste er min familie den holder jeg meget af. Jeg går til fodbold med de dejligste mennesker på jorden. Da jeg startede til fodbold kom jeg på u-12 1 som det hed dengang, men på grund af skader i hofterne træner jeg nu med u-14 2. Men det gør mig ikke spor for dem har jeg det lige så fedt med som jeg havde med det andet hold. Fodbold er den sport jeg holder aller mest af, jeg gik til fodbold som helt lille hvor jeg næsten ikke kunne ramme bolden⚽️

Efter nogle år uden fodbold kunne jeg ikke rigtig finde ud af det, så jeg startede på det hold som var et år yngre end mig selv, efter et par gange blev jeg bedere og bedere og endte med at spille med drengene.

Jeg håber i vil tage godt imod mig, tak på forhånd❤️Likes

Comments