Hej piger. Jeg har lavet dette blogindlæg, for at kunne besvare alle de spørgsmål jeg får omkring eyelash extensions, og for samtidig at aflive alle de myter der er inden for emnet. Blogindlægget er også lavet til dig, som aldrig har prøvet eyelash extensions før, men som går og overvejer det. Jeg håber, at du efter dette indlæg helt trygt tør ligge dig i mine hænder ❤


- Hvad er Eyelash Extensions?

Eyelash extensions med single lash metoden er den ideelle måde at opfylde drømmen om lange, fyldige og mørke vipper, og på den måde undgå besværet med mascaraen. Eyelash extensions er enkelte hår der påsættes en efter en på dine egne naturvipper, og som er lavet af et meget fleksibelt nylon materiale, som fås i flere længder, kurver og tykkelser. Jeg bruger produkter fra både BLINK, LONDON LASH og JOANNAS LASHES. Disse mærker er nøje udvalgt ud fra kvalitet og hvad jeg bedst kan lide at arbejde med. Vipperne er udelukkende Faux mink vipper (ikke ægte mink - da jeg ikke går ind for det), samtidig med at min lim er en godkendt og meget sensitiv lim på markedet. Med hensyn til holdbarheden kan mange faktorer spille ind, og det er meget forskelligt fra person til person hvor længe vipperne holder.


- Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår på den måde, at du møder op til din behandling uden make up. Alt mascara skal være fjernet SENEST 15 min. før vi går i gang, sådan så holdbarheden ikke mindskes. Derefter bliver du placeret på min briks, hvor du kommer til at ligge dejligt med pude i nakken og dyne over dig. Herefter lukker du øjnene, og jeg renser grundigt af inden vi går i gang. Samtidig med at jeg renser af, snakker vi om dine ønsker. Om du ønsker et naturligt look, eller et mere dramatisk look. Jeg gør alt hvad jeg kan for at opfylde mine kunders ønsker, men længder, tykkelser og kurver bliver i samråd med mig. Jeg skal være helt sikker på, at vi laver vipper på dig, som ikke går ind og skader dine egne naturvipper. Efter afrensningen får du patches på under øjnene, som får dine nederste vipper til at blive nede, samtidig med at de tager mørke render under øjnene. Bonus! Herefter går behandlingen i gang. Nogen kunder ønsker at snakke igennem hele behandlingen, og det elsker jeg! Andre ønsker faktisk bare at slappe af, imens lidt musik spiller i baggrunden. Alle de kunder som ønsker at slappe af, ender faktisk altid med at falde i søvn, da behandlingen er så dejlig behagelig og rolig. Efter ca. 1,5-2 timer får du lov til at åbne øjnene igen. Det er her alle bliver så overrasket over hvordan de nu ser ud. Eyelash extensions gør nemlig rigtig meget for dit ansigt, og du kan nu gå herfra og se smuk ud 24/7!


- Skader Eyelash Extensions egne øjenvipper?

Nej, eyelash extensions skader ikke dine egne øjenvipper. Ihvertfald ikke hvis de er blevet lavet ordenligt af en uddannet vippeteknikker! Rigtig mange piger oplever desværre, at de får ødelagt deres egne øjenvipper efter at have haft eyelash extensions på. Et godt råd er, at hvis tilbuddet er for godt til at være sandt, så er det det også. Undgå for guds skyld buketter, og vælg en der laver enten single lashes eller volume lashes. Buketter er for voldsomme og for tunge - De vil med garanti ødelægge dine egne vipper. Volume lashes er en nyudviklet teknik, som er en ny og skånsom udgave af buketter, der ikke ødelægger dine vipper. Vælg også en, som kan bevise at han/hun er uddannet vippeteknikker et anerkendt sted. Kig billeder på vedkommendes facebookside eller hjemmeside, og vurder selv om det er flot lavet. Kig samtidig anmeldelser og vær kritisk. Når det er gjort, har du ihvertfald taget dine forholdsregler, inden du ligger dig i en andens hænder.


- Hvor længe holder vipperne?

Når du får påsat et nyt sæt vipper, holder vipperne omkring 3-4 uger. Holdbarheden varierer meget fra person til person, og varierer meget i forhold til hvor god du er til at pleje vipperne. Vasker du vipperne dagligt med en lash shampoo og holder området rent, samtidig med at du ikke rører eller piller i vipperne, vil du opleve en god holdbarhed. Når du kommer ind til en opfyldning igen efter 3-4 uger, vil du helt naturligt have mistet en del extensions. Det skyldes at vores naturvipper udskiftes hele tiden, og at vi i gennemsnit taber 2-3 naturvipper om dagen. I og med at dine egne naturvipper falder af, ryger extensions med af. Jeg renser vipperne til opfyldningen, går vipperne igennem en efter en, og tager dem af, som er vokset for langt ud eller alligevel er lige ved at give op. Dem som stadig sidder fint bliver siddende på. Herefter går behandlingen i gang igen, og jeg fylder op i det tidsrum du har bestilt. Du vil efter en opfyldningen måske føle, at vipperne ryger lidt hurtigere af denne gang, og at du derfor behøver en opfyldning efter 2-3 uger. Det er helt normalt, og skyldes at du ved opfyldningen havde lidt gamle vipper tilbage, samtidig med at der blev fyldt op med nye vipper. Typisk får mine kunder omkring 3 opfyldninger, og så starter de forfra og får lavet et nyt sæt. På den måde bliver de ved med at have smukke fyldige vipper.


- Må jeg bruge mascara på vipperne?

For guds skyld nej! Ingen mascara på vipperne. Det er et no-go herfra. Mascara på vipperne får dine extensions til at klumpe sammen og gøre holdbarheden dårligere. Hvis det står slemt til, og du ikke lige har fået tid til en opfyldning, er det okay at tage på et par timer, hvis du vasker det af med en lash shampoo senere på aftenen. Det vil ikke gøre så meget, hvis du alligevel er ved at skulle til opfyldning (Gælder kun single lashes - gør det aldrig med volume lashes). Anbefaler dog aldrig mine kunder, at gøre det.


- Hvordan plejer jeg vipperne bedst?

Den bedste måde at pleje vipperne og få dem til at holde bedst muligt, er ved at få købt en lash shampoo og bruge den dagligt. På den måde kan du holde området rent hele tiden, og undgå at der sætter sig puds eller søvn omkring øjnene. Olieret hud kan også være med til at gøre holdbarheden dårligere, så husk at vær flittig med shampooen. Vigtigt er også ikke at røre ved dine extensions, og så vidt muligt prøve ikke at sove for meget ned i puden med hovedet. Når vi sover belaster det vipperne, og det kan vi ikke undgå. Du vil derfor også mærke, at vipperne på det ene øje vil falde hurtigere af end på det andet. Det er helt normalt. Det er simpelthen bare fordi du har en favoritside at sove på. Elsker du at sove på maven med hovedet begravet i puden, skal du prøve så vidt muligt at undgå det.


- Hvorfor eyelash extensions i stedet for strip lashes (kunstige vipper)?

Fordi... Hvem elsker ikke at se godt ud 24/7? Det jeg hører mest fra mine tilbagevendende kunder er helt klart hvor meget de har elsket at vågne op om morgenen med lækre vipper på. At de bare har kunne stå op om morgenen, og nærmest være klar til at smutte ud af døren. Man sparer nemlig rigtig meget tid ved ikke at skulle stå tidligt om morgenen og bikse med sin mascara, for alligevel at gå ud af døren med irriterende vipper. For hvem har ikke prøvet det? Det tror jeg alle vi kvinder har. Vi kan stå længe foran spejlet med en vippebukker og en mascara, for at finde ud af når vi kommer frem til skolen eller arbejdet, at al den tid foran spejlet er spildt. Mascaraen er løbet pga. regnen, og vipperne er lige så nedadgående som de var, da du vågnede. Derfor er eyelash extensions den perfekte løsning! Vipperne er allerede fikset, og du skal højst lige redde dem igennem med den lille børste jeg har givet dig med fra behandlingen, inden du smutter ud af døren. Børsten kan du også have med på farten i din taske, så du nemt kan redde vipperne igennem i løbet af dagen, hvis de skulle sætte sig lidt sjovt. Det er så nemt! Strip lashes kan også være super fint, men de skal som regel tages af og på hele tiden. Strip lashes vil også med tiden komme til at skade dine egne vipper, hvis du bruger dem dagligt i en længere periode. Strip lashes er helt klart en billig løsning, hvis du køber dem hjem fra udlandet i større partier og er god til at genbruge dem. Jeg vil dog til hver en tid vælge eyelash extensions, ikke kun fordi jeg selv arbejder med det, men fordi det bare er nemmere. Ved eyelash extensions er der så mange fordele i forhold til strip lashes, og du kan gå i 3 uger uden at skulle røre en finger, for den klarer jeg nemlig for dig.


- Kan jeg få en allergisk reaktion ved at få påsat vipper?

En mindre allergisk reaktion kan forekomme, men det sker meget meget sjældent. Jeg har lavet vipper i 1,5 år og jeg har kun oplevet det en enkelt gang. Symptomer for en mindre allergisk reaktion kan være hævede øjenlåg/røde øjenlåg, kløe omkring øjnene eller generel irritation. Får du en mindre allergisk reaktion, skal vipperne tages af hurtigst muligt og du bør kontakte mig eller en anden vippeteknikker, for at få rette vejledning omkring dette.


- Hvorfor vælge en behandling hos Beauty Lash, frem for en anden behandler?

Godt nok har Beauty Lash ikke mange år på bagen, men Beauty Lash har alligevel i gennemsnit 90-100 kunder igennem hver måned. Bag Beauty Lash sidder jeg Frederikke, som startede Beauty Lash tilbage i september 2015 efter endt kursus hos Lash Bar Academy. Jeg er en ung pige på 23 år, som har valgt at dedikere mig fuldtid til mit firma, fordi jeg har en stor passion for faget. Derfor er eyelash extensions også det eneste jeg tilbyder i min klinik. Klinikken er en hjemmeklinik, og det foregår derfor hjemme i min stue i Valby, hvor jeg har indrettet med alt jeg behøver, for at give den bedste behandling. Jeg er meget perfektionistisk, og derfor lover jeg dig, at du altid vil gå tilfreds herfra. Jeg går meget op i god service, og derfor prøver jeg altid at imødekomme mine kunder, sådan så alle er tilfredse. Jeg har kun 5 stjernet anmeldelser på min facebookside, og jeg stræber efter at blive ved med at have det. Jeg er meget fleksibel i forhold til tider, og du kan altid skrive til mig hvis der ikke er en tid der passer i systemet, så skal jeg nok finde tid til dig alligevel. Jeg ønsker kun at give den bedst mulige behandling, og går meget op i, at du føler dig trug og tilpas under hele forløbet. Jeg får tit af vide, at det kun er et plus at min klinik er derhjemme, da du som kunde altid vil være i fokus i de 1,5-2 timer du er hos mig. Der kommer ikke andre kunder ind og forstyrrer under behandlingen, og telefonen bliver aldrig bevaret imens du ligger på briksen. Der findes nemlig intet værre end at blive forstyrret eller ikke vide hvad der foregår, når man ligger med lukkede øjne og ikke kan få lov til at åbne dem. Jeg håber derfor meget på, at tage imod netop dig i min lille hjemmeklinik, og lade dig gå ud af døren med de smukkeste vipper.

Jeg håber meget, at du med dette indlæg har fået svar på de spørgsmål du måtte have omkring emnet. Ellers er du meget velkommen til at kontakte mig herinde, eller på min facebookside. Jeg håber samtidig også, at du er lidt mere tryg ved at ligge dig i mine hænder, eller en anden behandlers hænder. Hvis du skulle være interesseret i en behandling hos mig, så kan du enten læse mere på min hjemmeside beautylash.dk eller allerede nu booke en tid online på www.beautylash.onlinebooq.dk.

Giv gerne min facebookside og instagram et like, så du kan følge med! Hold samtidig øje med bloggen her, hvor der i fremtiden vil være rabatter og konkurrencer.

Facebook: Beauty Lash Valby

Instagram: beautylashvalby

Du kan stole på mig når jeg siger: Du bliver afhængig! :)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments