SÅDAN REDIGERER JEG MINE INSTAGRAMBILLEDER (VIDEO)

FØLG MIN YOUTUBE HER

Efter længe at have overvejet, hvordan jeg lige fik kringlet at fremvise mine redigeringsmetoder på forståelig vis, er det nu endelig lykkes mig. Og jeg er faktisk selv ganske tilfreds med resultatet af denne video, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har filmet det hele á to gange. Én gang hvor jeg har filmet mig selv sidde og forklare, hvordan jeg redigerer billeder, og efterfølgende en anden optagelse af selve redigeringen, hvor jeg skulle huske præcis, hvordan jeg forklarede det, så tale og billede passede sammen. Haha.

Læs også: 5 apps til billederedigering (som du skal have)

Jeg har før skrevet om de 5 apps, jeg bruger til billederedigering, samt hvordan jeg bruger dem, men det er ikke helt det samme at skrive om det som at vise det, så nu håber jeg, at I kan finde inspiration i både videoen og de 5 apps.

Som I måske selv ved, så kan det godt variere rigtig meget fra billede til billede, hvordan man redigerer, og man kan også hurtigt ændre sin måde at redigere på, hvis man bliver vild med et andet univers end det nuværende. Men i øjeblikket redigerer jeg mine billeder, som jeg viser det i denne video. Jeg håber, at I kan bruge det og måske lærer noget nyt eller i det mindste får inspiration. God fornøjelse!

Læs også: Er det snyd at redigere sine billeder?

PS: Jeg begynder at lave en serie omkring blogging, markedsføring, Instagram osv., som hedder BLOGLAND, hvor jeg kommer meget mere ind på mine tips og tricks til billeder, indlæg, folk man skal følge osv.. Jeg har skrevet lidt om den her.

Frederikke Egel Instagram billederedigering Facetune how to

Synes godt om

Kommentarer

kristine
,
Ny følger, både på bloggen og instagram, men er allerede kæmpe fan af dine billeder og dine indlæg her på bloggen.
Synes bare du fortjener evig ros, du virker total jordnær. Følger ikke mange bloggere, da ikke særlig mange fanger mig, da jeg ikke føler alle er lige jordnære som f.eks. dig.
Vil bare sige fed video! Ville ønske den var kommet lidt før, havde nemlig præcis det problem med at jeg ville have baggrunden lysere, men mig selv i samme farve, nu er billedet på insta. Men prøvede alligevel lige, og dine tricks gjorde det meget federe. Men så ved jeg hvordan jeg kan gøre fra nu af!
Bliv ved at blogge, elsker dine råd om mode, billeder, privat osv. Kæmpe klap på skulderen herfra!

ps. god bedring.

LÆS OGSÅ

@frederikkeegel