OM MIG

Hovedpersonen:
24-årig mom-to-be, der elsker humor, tasker og hotdogs. Bloggen her er, udover at være mit arbejde, mit frirum, hvor jeg deler ud af alt, jeg finder interessant; mode, beauty, bolig, karriere, kærlighed, hverdagslivet, nu også morlivet osv. osv. Jeg går meget op i, at man skal kunne mærke min person og karaktertræk bag hvert indlæg, hvorfor jeg er meget personlig og informerende, når jeg opdaterer. Det er vigtigt for mig, at mine venner og familie, lige såvel som mine læsere, kan genkende mig fra bloggen, når de møder mig i virkeligheden. Jeg er meget positiv af sind og ser mulighederne frem for begrænsningerne, og så elsker jeg livet. Og min kæreste. Og min kommende baby.

Baggrund:
Jeg har boet og er opvokset i en lille by på Sydfyn, der hedder Faaborg, sammen med mine forældre og to søstre. I 2013 flyttede jeg til København med min kæreste Mark for at studere og bygge et liv op sammen med ham. I 2015 købte vi en lejlighed i Ørestad sammen, hvor vi bor nu og skal til at opbygge et familieliv. I sommeren 2016 blev jeg færdig med min bachelor i kommunikation i og har siden da været selvstændig og arbejdet fuldtid med min blog og sociale medier.

Samarbejder:
Jovist, dem laver jeg. Men jeg er meget bevidst omkring, at det skal give mening for både mig, mine læsere og brandet at indgå et samarbejde. Jeg går meget op i, at mit brand og mine samarbejder har et godt match, hvorfor co-brandingaspektet er en vigtig del af mine strategier. Derfor er jeg også meget bevidst omkring set-uppet af samarbejder, og jeg bestræber altid at lave nogle sjove, kreative og velarbejdet samarbejder, der forhåbenlig kan danne grundlag for et god udfald og et videre samarbejde.

Jeg er super stolt over at have samarbejdet succesfuldt med nogle af de største brands, herunder L'Oreal, Eva Solo, Matas, Lenovo, Bestseller, Nelly, Hjerteforeningen, Chloé, Jane Kønig, Philips, ASOS, Ellos og mange flere..

Hvis du er interesseret i at tage en snak omkring et potentielt samarbejde og høre mine tanker og priser, kan du kontakte mig på: [email protected]

Sociale medier:
Facebook: Frederikke Egel Blog
Instagram: @frederikkeegel
Snapchat: 'frederikkeegel'
Youtube: FrederikkEgel
Bloglovin: Frederikke Egel

Kontakt:
Mail: [email protected]

Synes godt om

Kommentarer

LÆS OGSÅ

@frederikkeegel