FLYTTER TIL NY BLOG + HER KAN I FØLGE MIG, NÅR JEG UPLOADER NYT

I aften sker det (forhåbentligt. Kryds fingre!) De sidste par måneder har min teknikker og jeg arbejdet på designet og opbygningen af min nye blog, så jeg kan rykke ud og ligge helt selvstændigt. Jeg har det sidste år ligget hos Nouw, hvilket jeg har været fint tilfreds med, men grundet nogle ændringer hos dem, kunne det ikke længere svare sig at ligge der frem for bare at ligge alene, og så kunne jeg endelig se mit snit til selv at stå for design, bannere, indtjening osv.

Jeg glæder mig vildt meget til at starte på en frisk og stå på helt egne ben, selvom det er lidt nervepirrende, hvis noget teknisk skulle drille (det er nemlig ikke min stærke side. Haha). Bloggen kommer nogenlunde til at se ud som på ovenstående screenshots (ikke den helt store forandring, men der er stadig sket noget), og jeg har lige sendt den sidste liste med punkter og ændringer afsted til min tekniker, så kan han få det fikset, inden vi rykker bloggen.

Der kommer ikke til at ske nogen ændringer for jer, når I skal ind og kigge på bloggen, da mit domæne stadig er det samme; www.frederikkeegel.dk. Det er mig, der ejer domænet, og det har jeg hele tiden gjort, men før stod Nouw/Bloggers Delight for designmulighederne, teknikken osv., hvorfor deres logo også stod oppe i hjørnet på min blog, men det gør de ikke længere. Nu hænger jeg selv på det. Haha.

Der er over 500 mennesker, der følger mig inde på Nouws side, og det er jeg selvfølgelig enormt glad for, men eftersom jeg ikke skal ligge hos dem længere, så vil jeg ikke længere komme frem i jeres feed på Nouw, når jeg laver nye indlæg. Jeg vil derfor anbefale jer og alle andre, at hoppe ind og følge mig på min Facebook og Instagram, hvor jeg deler nye indlæg og en masse andre ting på daglig basis:

FØLG MIG PÅ:
Facebook HER
Instagram HER
Bloglovin' HER
Youtube HER

Det er nok lidt svært for jer at sætte jer ind i, hvorfor jeg glæder mig så meget til at komme over på min egen blog, når den nu ligner den anden så meget, men det hænger nok lidt sammen med, at jeg jo er selvstændig og helt selv står for at tjene penge, så jeg kan leve og betale mine regninger. Derfor har jeg det også bedst med, at jeg ikke er dybt afhængig af nogen, når det kommer til bloggen eller samarbejder, men at jeg kan bede om hjælp, hvis jeg har brug for det. Jeg har (og får) nogle virkelig seje mennesker i ryggen, der hjælper mig med at tjene penge på bannere, kampagner, sponsoreret indhold osv., så jeg kan fokusere på at lave indlæg og gøre alle de ting, som jeg elsker og synes er sjove, men det er vigtigt for mig at føle, at jeg også godt kan klare mig selv, hvis nu noget går skævt. Det er trods alt en meget dynamisk branche, der hele tiden ændrer sig, og jeg får en datter nu, som jeg skal kunne forsørge, hvorfor det er vigtigt for mig, at jeg ikke føler mig utryk i mit job. Kan I følge mig?

Jeg håber, at I vil tage godt imod den nye blog i morgen. I må endelig sige til, hvis der er noget teknisk, der driller, så vi kan få det fikset.

  • RANDOM

Synes godt om

Kommentarer

CharlotteCaroline
CharlotteCaroline,

LÆS OGSÅ

@frederikkeegel