Det har varit en stillsam tisdag. Velat vara kvar i sängen och sova ruset av mig. Märkligt för varje gång jag tränar ben så blir man mega slö dagen efter, en personlig trend måntro? Eller kanske är man bara trött som person ingen som vet. Försöker även fortsätta skriva på romanen men går lite segt, för mycket idéer och tankar så det blir lite halvt jobbigt men tålamod, har jag hört är bra.

Hmm, just fan vi fick hem en låda från proteinbolaget så det ska bli kul att få användning för. Mass mutant (jordgubb, vanilj och blåbär) sedan en pack med celsius åt sambon som fick sin efterlängtade Watermelon. Inget för mig som enbart dricker monster eller kaffe. Till skolan så är det segt att studera utan någon CSN i fickan, måste läsa upp 17 veckor men äsch bara blicka framåt.


Nåväl hoppas ni haft en fin dag :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då närmar vi oss slutet på den här veckan och vilken sådan en. Varit en del sjuka men tränade ändå men lugnt, man är ju något besatt. Extra roligt när man har sin gymsambo med sig.

Tja, skriva blogg är något helt nytt för mig men förhoppningsvis ska väl det gå undan, såvida inte man får nån slags bloggskräck eller så. Skönt att ändå skriva av sig.

Just nu längtar man till sommaren och på sitt nya jobb, LSS-gruppboende. Ska bli lärorikt och roligt såklart. Men är ju trots allt mars och en bit på väg mot våren, såvida den känslan inte har kommit dvs.

Vet inte riktigt mitt tema här i bloggen än men gäller väl att bara skriva så ser vi vad som nappar men just nu är det gött att ha ett klotterplank.

Likes

Comments

Klockan slår snart 12 och äntligen fått värma mig efter en promenad ute i den stickande kylan till skolan, eller biblioteket rättare sagt. Läser en kurs som heter genusvetenskap, en överraskning då jag hade författarkursen som förstaval men istället blev det mitt sjundeval för vårterminen. Nu sitter vi hemma med träningsvärk och gör oss ändå redo för nya tag på gymmet. Sambon slänger upp ett ansikte och min bulk-matklocka piper från min mobil precis i denna stund. Dags för mig att äta innan vi beger oss.


Det här med skrivandet är något som äntligen fått fart på mig det senaste. Innan satt jag med en mobilapp kallad, Smule, en karaokeapp där man sjunger efter texter och sedan är man besatt av det i ca 1 år. Men nu känner jag väldigt mycket mer för att bli kreativ, ett kall på att skriva och skapa ord.

Ska mig bli ett nöje att utveckla mina författarkunskaper och därmed behövs inspiration och hjälp av andra för att jag ska kunna nå upp till toppen bland andra skribenter.

Dags att bege sig men ha en fin dag allihop

Likes

Comments