by Malin Sahlberg

Jordgubbsjuice

Hej hello!
Utlovad visst att jag skulle uppdatera med ett nytt inlägg igår efter att jag kommit hem från kvällsjobbet med invigningen av uterummet. Men var så nerkyld efter timmarna utomhus att jag orkade riktigt, all energi gick till att återfå värmen i kroppen. Lagom svårt när det dessutom var 16 grader inne i lägenheten... Hur som så kommer det idag istället, det är lite mycket just nu så det kan hända att fler inlägg blir försenade men jobbet får väl på något sätt vara prioriterat före bloggen.

Så receptet då, det är en juice som har blivit lite av en favorit här hemma. Har gjort den i lite olika varianter och byter lite mellan olika bär och annat. Denna gången gjorde jag med jordgubbar eftersom jag lyckades få tag på svenska för någon dag sedan. Extra lycka när det finns så här sent in i september, det hade jag inte trott faktiskt. Denna är perfekt att göra till frukost eller brunch för att lyxa till det lite och istället hoppa den vanliga apelsinjuice!

Ha en fin kväll<3
kram

Ingredienser
1 l jordgubbar
1 st lime
1 st äpple
1 näve bladspenat


Räcker till 2 glas juice

Gör så här:
Skölj och ansa jordbuggarna. Skala äpplet och skär bort kärnhuset. Presssa ur saften ur lime och häll den i mixerkannan, tillsätt övrig ingredienser och mixa till en slät juice. Tillsätt ev. lite lite vatten om den känns för tjock. Klart att servera!

Happy Baking!
/Malin

Gillar

Kommentarer

nathaliesandbergg
nathaliesandbergg,
Gud vad gott det såg ut att vara!!
nouw.com/nathaliesandbergg