mfhyfum,yi.fyiufiymiuytumytfutfnufty

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej nattstad!

 

Jag tänkte bara berätta att jag har inte saknat er alls! :D

Likes

Comments

Hej på er!

 

Jag är trött på allt och alla lite tyvärr....

 

Likes

Comments

Haha fuck you nattstad!

Jag är tbx på improveme.se :D
Så.. a det bra alla nattstadare!

Likes

Comments

Hej på er söta människor!
 

Hoppas att ni följer min instagram va, va, va, va! :D
DO it! :D <3

@freakydolll! :D

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej Invandrare!
Låt mig välkomna dig till Sverige, har du sökt bidrag än?
Om du har en utbildning eller ej spelar ingen roll den räknas ändå inte här, inte heller om du har körkort eller kan flera språk. Vårat språk behöver du inte lära dig. Har du fått lgh? Senaste inom teknik? Platt tv eller iphone är ett måste för att överleva. Det är ju synd om dig! Å du har en egen tro! Inga problem! Vi bygger den byggnad du vill och det är heller inget problem om du vill ha bönutrop. Klädsel, duger det med Nike och Adidas? Eller har du egen dräkt? Bär vad du vill det är ju inte så att vi ber dig att ta seden dit du kommer!
Nej du behöver inte lära dig våra regler eller lagar inte heller våra traditioner, Nej då vi är för rädda för vad du skall tycka och för att du skall känna dig stött på något sätt, så istället slutar vi hissa våran flagga, slutar sjunga våran nationalsång. Vi är så rädda så vi slutar fira våra högtider så som vi gjort i så många år. Vi by
t
er namn och tar bort bakverk.
Om du vill ha en lyxsemester kan vi erbjuda dig den kriminella banan, vi har fängelser som är bättre än våra ålderdomshem och har bättre mat än våra skolor.
Du ser ner på oss och idiot förklarar det svenska folket, kalla oss för svennejävlar inga problem för det gills inte, vi är ingen folkgrupp så inga övertramp där inte. Skillnad vore det om vi kallade dig något då är det hets mot folkgrupp.
Om du nu ändå inte trivs här hos oss och vill åka tillbaka till ditt hemland, inga problem där heller vi betalar så gärna!
Så välkommen till Sverige! Det mångkulturella landet utan egen kultur.

 

Likes

Comments

Efter en kort tid här på nattstad har jag mer elr mindre bestämt mej för att gå tbx till min gamla blogg som är så mkt trevligare än nattstad!
Visst att man har kopplat kontot till instagram hit är väll helt okej men annars så finns det inte så mkt mer som jag gillar med denna sida.
 

Så nu ger jag troligtvis upp detta!

Ha det bra alla folk här på nattstad! :)
Trevligt att testa här ett tag men inte mkt mer :)Likes

Comments