MIN HELG I KARLSTAD

Lördagen

På lördag vid halv nio åkte gänget uppe till Karlstad för att fira Oscar som fyllde 25 + 1. Gänget bestod av mig, Viktor, Tilde, Jacob och Simon. Vi alla var otroligt taggade på vägen upp och första ölen för killarna öppnades vid tio. Vi var framme runt lunch och släppte då av våra grejer i Oscars lägenhet för att sedan åka in till stan för att luncha och kolla butiker. Jag fick med mig en fiskhatt från Levi's som jag dog för.

Vid fyra tiden åkte vi tillbaka hem till lägenheten där vi förfesta och började fixa oss för kvällen. Det var 90-tals tema vilket vi insåg är exakt samma stil som idag men vi försökte spice it up a little bit. Min look ser ni här ovan. Vad tycker ni?

Strax innan sex gick vi alla som förfestade till lokalen vi skulle vara i. Det var otroligt kul och sedan hände lite andra grejer under kvällen som jag håller för mig själv.

Söndagen

Vi vaknade upp allihopa vid halv 11 ungefär på söndag och började direkt packa ihop alla våra saker från Oscars lägenhet. Därefter tackade vi för oss och checkade ut från Karlstad för att åka den otroligt långsamma och sega vägen hem till Göteborg igen. Donken fick bli vår lunch/frukost och när vi var hemma runt fem åkte jag och Viktor till Lerkil för att fota lite då vädret ändå var helt ok. Efter vi fotade lite var det raka vägen hem, ta en långdusch, ansiktsmask och tacokväll.

xx Amanda

  • Nöje

Gillar

Kommentarer