TrummenĂ€s 😍

Hej pÄ er!
Hoppas att ni har haft en fin helg!

Som ni förmodligen vet vid det hÀr lagret sÄ bor jag med min familj pÄ TrummenÀs i Karlskrona. Att jag bor i just karlskrona kanske Àr lite av en slump, men att vi valde att bygga hus pÄ just TrummenÀs Àr allt annat Àn en slump. Jag och min sambo var rörande överens att det var just pÄ TrummenÀs vi ville bo. Anledningen till det var mÄnga. Dels ville vi bo lite utanför stadskÀrnan för lugnet, samtidigt ville vi bo i ett omrÄde dÀr barnen kan gÄ och cykla till sina kompisar. TrummenÀs vackra natur med nÀrheten till havet och badplats, golfen och andra möjligheter till aktiviteter gjorde att TrummenÀs som omrÄde var ett givet val för oss att bygga hus pÄ.

Vi har byggt pÄ en tomt som ligger i början av TrummenÀs. HÀrifrÄn har vi nÀra till bussen, golfen (och golfrestaurangen), stranden och den lilla smÄbÄtshamnen.
I ”vĂ„rt” omrĂ„de blandas nybyggda hus med Ă€ldre hus och en del sommarstugor.

Vi verkligen stormtrivs med att bo hĂ€r 😍
DÀr vi har byggt fanns det frÄn början tio tomter. Idag Àr det byggt pÄ nÀsta alla, nÄgra av tomterna byggs det pÄ just nu.


Det jag uppskattar extra mycket med TrummenÀs Àr allt det som erbjuds; golf, minigolf, paddel, bad, bÄthamn, restaurang, camping mm.
Det Àr sÄn lyx nÀr stora sonen kan cykla ner till golfbanan för att slÄ pÄ ranchen med kompisar eller spela paddel. Sommartid Àr badet perfekt bÄde för Vilton som Àr lite mindre och för Viggo.
Min sambo kÀnner nog verkligen att han bor i paradiset eftersom han Àlskar att spela golf.
Att vi dessutom har lyxen att ha en kvarterskrog pÄ omrÄdet som erbjuder god mat, bÄde lunch och ala carte, AW kvÀllar, musikkvÀllar mm. Helt perfekt att gÄ ner nÄgon kvÀll med sin grannar och Àta middag eller hÀmta lunch dÀr nÀr man jobbar hemifrÄn.


SÄ Àr det sÄ att du eller nÄgon du kÀnner letar efter ett omrÄde och en tomt att bygga sitt hem pÄ sÄ kan jag stark rekommenderar TrummenÀs och detta omrÄde.


Och vet ni vad? Nu finns det EN tomt kvar!


En tomt lĂ€ngts upp pĂ„ vĂ„rt lilla omrĂ„de. En tomt med fantastisk utsikt över havsviken och ett bra lĂ€ge, med rĂ€tt placering av hus kan man avnjuta sĂ„vĂ€l morgon- som middags- och kvĂ€llssol 🔆

PÄ denna fina lite högre belÀgna tomt finns nu möjlighet att bygga sitt hem tillsammans med LBhus, Borohus eller VÀstkustvillan.

Är du intresserad av att bygga ett hem pĂ„ fantastiska TrummenĂ€s sĂ„ hör gĂ€rna av dig.

För LB hus Ameli Behr

Tfn: 0708 44 46 85

För Borohus & VÀstkustvillan Mikaela Vinestrand

Tfn: 0762241123

Glömde ju skriva ovan att man fĂ„r vĂ€ldigt trevlig grannar hĂ€r pĂ„ Åkes vĂ€g pĂ„ TrummenĂ€s 😉Kram M

Gillar

Kommentarer

skippinginheels
skippinginheels,

Lovely place ❀

nouw.com/skippinginheels