Ja hörrni, snart är det nyår och det innebär för vissa att man ska sätta upp nyårslöften. Jag tänkte lista mina 4 som jag satt eftersom dem inte är omöjliga, samt att jag har något att sträva efter eller vad man ska säga.

  • Träna regelbundet - Det börjas redan imorgon. Detta kommer bli en ny förvandling av mig och jag kommer gärna att bjuda med mig av resultat och annat, men det får vi se när det blir osv.
  • Skaffa ett jobb - Det är på tiden att jag strosar runt och letar efter ett. Det jobbiga är dock att det inte är så att jag är kräsen, jag är bara ute efter ett jobb jag trivs vid och som accepterar att man är ungdom, man ska inte köras med bara för det.
  • Jag ska också allmänt börja ta bättre hand om mig själv, skolan (som egentligen redan går bra), träning (som jag ska börja med), men också i allmänhet som jag skrev i början.
  • Skriva på min lägenhet i Spanien.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"För alla gånger som ni sa att jag inte ska bli nånting. Överallt nu bror se dig omkring"

Ja, ni vet, ibland kommer det motgångar i livet som man måsta kampas med. Det handlar om att hålla huvudet högt, ha ryggen rak och veta vart man ska och vilken väg man vill välja här i livet. Oavsett om det blir ett snedsteg så är det en lärdom.
Människor, som läser denna blogg.. Ångra er ingenting i livet, det är en lärdom som inte går att få ogjord. Se det som något i ditt bagage.

Man måste få ha sina upanddowns här i livet. Och ikväll är det en sådan dag för mig. ❤

Likes

Comments

Hej!

Det är inte min grej det här med att behålla en blogg och sedan skriva var dag. Jag slutar alltid på grund av någon anledning men nu tror jag att jag kommer att behålla denna.

Och jag tänker inte starta denna blogg med att berätta om mig själv utan det är bara att fråga på om det inte framgår det du vill veta.

Så, jag hade tänkt att gå rakt på sak, Vad har jag gjort idag? Vad gör jag nu?

Idag har jag som vanligt varit i skolan och haft två lektioner, vilket var superskönt. Hade redovisning på första lektionen inom schizofreni så nu är jag "expert" på det 😉. Skämt och sido. På andra lektionen hade jag sam där vi pratade om nationalekonomiska teorier(?). Whatever så gick det  bra i alla fall.

Därefter åkte jag hem, hade beslutsångest om jag skulle in till stan och spendera pengar på julklappar eller övningsköra. Det slutade med att jag åkte in och mötte mamma i stan för att leta lite julklappar, jag hittade en.. Vart besviken faktiskt men men, är man som mig - ute i sista sekund så kan man inte förvänta sig att hitta allt man söker efter.

Just nu håller jag på med ett argumenterande tal som jag ska hålla imorgon på svenskan. Ska strax plugga lite historia då jag har prov på det imorgon också. Ytterst stressig vecka det här.. Ska bli så skönt med lov så att man kan pigga upp sig och må bra när vårterminen börjar igen.


Likes

Comments