Nu är det bara 3 dagar kvar! På tisdag är huset vårat! Tills dess ska det inhandlas vit färg och ljusslingor. Vill ha sådär pampigt med massa ljus runt huset. I år får jag begränsa mig lite till farstubron men nästa år hoppas jag att vi kan ha runt hela huset. Det tycker jag är såå fint!


Prio 1 på huset är byta tak men det får göras till våren så sålänge blir det att fixa och inreda barnens rum plus måla hallen vit. Vi längtar så galet mycket!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har länge letat runt efter en fin matta och igår hittade jag det jag letat efter! Hos Ellos! Har haft svårt för ellos tidigare pga strul å så men gu så mycket fint dom har i inredningsgrejer!


Strulade när jag skulle lägga beställningen så jag fick ringa och fick jättebra hjälp på telefon av en trevlig kille.Likes

Comments

Då var karusellen igång och renoveringen av vårt blivande drömhus är på G! Finns så oändligt många tankar och ideer samtidigt som vi behöver lära oss en hel del inom detta område då vi bägge två är totalt nybörjare. Karln är ju väldigt händig och kan det mesta​ men jag skulle behöva köpa mig en hel säck med tålamod. Men jag tror detta kommer bli grymt! Bra vi får hugga tag i projektet och detta kommer såklart att ta tid men vi har inte brottom.Lycka!

Likes

Comments