Dags att göra bokslut för Frank's/Forsberg-Westrin's USA-resa. 

Allt-som-allt så logistiken funkar klanderfritt. Alla är på svensk mark och vi inväntar bagaget.

Tack alla som följt oss vår "LIVS RESA"


Hälsningar Frankarna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter 3 timmars stenhård shopping så har plånkan fått nog. Vi avslutar resan med att lämna in Chevan Suburban (snyft) och är på LAX 4 timmar innan planet ska lyfta.

Likes

Comments

Den sista soldagen på semestern. I morgon är det hemresa och vi ska avsluta med att shoppa loss på en Outlet.
Det blir tyvärr ingen variation på bildmotiven idag, men vi hoppas att vi kunnat förmedla lite av glädjen vi upplevt på vår hittills "livs resa"
Vi ses snart hemma i Sverige 🇸🇪

Likes

Comments

AB i Lake Forest. Poolskötaren hade klantat sig och ställt vattentermostaten på 97 gr F. Så när vi kom hem efter en het dag på stranden för ett svalkande dopp så var det som att hoppa ner i en uppvärmd spa-pool (40 grader C). I-landsproblem tycker säkert ni, men har man varit i 35-40 gradig värme i snart 3 veckor så kan jag lova att skugga och svalkande bad och duschar uppskattas.

Likes

Comments

Stranddag. Med 2-3 meter höga vågor blev det inte så mycket badande, därför bröt vi upp redan direkt efter lunch och delade upp oss. Ena bilen åkte tillbaka till huset och poolen medan den andra, den som alla tjejerna tryckte in sig åkte på shoppingrunda. Jag drog nitloppen och fick det föraruppdraget. Sitter därför nu på parkeringen i en stekhet bil och surbloggar.

Likes

Comments

Efter gårdagens mastodontdag blev det en soft dag med inledande poolhäng och bronsning.
På eftermiddagen stack Frankarna iväg till Åsa's faster Birgit och hennes man Bill som bor i Laguna Niguel. Det var en mycket trevlig och hjärtlig stund, med en för Åsa, nära släkting som hon aldrig förut träffat. Faster Birgit var en kopia på gammelfarmor Anne-Marie och talade klockren svenska efter att som 11-åring utvandrat till USA och inte varit tillbaka sedan 1974 !!
Bill är pensionerad och prisbelönt brandman, vilket kanske några av bilderna skvallrar om .. 😉

Likes

Comments

Vi började dan med Venice Beach. Sedan blev det Hollywood och Walk of fame, därefter skylten och avslutningsvis körde vi igenom Beverly Hills och Rodeo Drive.

Likes

Comments

Efter 2 dagars poolhäng var det dags att utforska LA's stränder. Vi valde av närhetsskäl Laguna Beach. Vågorna var riktigt höga🌊

Likes

Comments

Redan kl 09.30 på morgonen var det över 30 grader varmt så det var bara att smörja in sig och hoppa i poolen. Lägger ut lite bilder på vårt fina hus och poolområde.

Likes

Comments

Efter att ha lämnat Santa Barbara tog vi kustvägen via Malibu och Santa Monica. Den sistnämnda har en fin pir, innehållande tivoli, restauranger mm
Vi anlände till slut till vårt hyrda hus där vi ska stanna hela sista veckan. Mysigt hus med pool, bubbelpool, vattenfall, biljardbord mm.

Likes

Comments